Setari Cookie-uri

Lectii de viata pentru mai buna intelegere si aplicare a Legii Atractiei

Oamenii au folosit de mii de ani aceste principii pentru a-si indeplini dorintele, iar prin aplicarea lor, vei putea si tu sa iti creezi viata la care visezi.

Nume carte: Lectii de viata pentru mai buna intelegere si aplicare a Legii Atractiei

Autori: Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Jeanna Gabellini, Eva Gregory

Data aparitiei: Octombrie 2012

Pret: 29,70 lei

Carte disponibila pe Elefant.ro

Toti cei care se bucura de o viata plina de realizari si care isi indeplinesc visele si potentialul maxim sunt racordati (mai mult sau mai putin constient) la unul din principiile cele mai importante, cunoscute din cele mai vechi timpuri, ale vietii traite la apogeu: Legea Atractiei. Cartea Lectii de viata pentru mai buna intelegere si aplicare a Legii Atractiei iti explica tot ce trebuie sa stii pentru aplicarea Legii Atractiei in vederea crearii succesului tau personal.

Consilierele-antrenoare si expertele in domeniul Legii Atractiei Jeanna Gabellini si Eva Gregory, impreuna cu Jack Canfield, una din principalele vedete ale filmului Secretul, si-au propus in aceasta carte sa iti impartaseasca principalele principii si tehnici ale Legii Atractiei, a caror aplicare iti va schimba cu siguranta viata.

Citește și:

Plina de exercitii, de lectii, de povesti autentice de viata si de ingrediente cheie, cartea Lectii de viata pentru mai buna intelegere si aplicare a Legii Atractiei iti explica in detaliu mecanismele de functionare ale legii, printre care se numara: definirea vietii dorite, crearea spatiului necesar pentru atragerea prosperitatii, actiunea „ca si cum“ dorintele ti-ar fi fost deja indeplinite, cultivarea increderii in intuitia ta, transformarea modului tau de a gandi, cultivarea „atitudinii de recunostinta“ si transformarea imposibilului in posibil. Oamenii au folosit de mii de ani aceste principii pentru a-si indeplini dorintele, iar prin aplicarea lor, vei putea si tu sa iti creezi viata la care visezi.

Comanda cartea de pe Elefant.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.