Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Sarbatori de poveste in Liberty Center

In fiecare comunitate, odata cu venirea iernii, cea mai mare bucurie este deschiderea "Oraselului Copiilor". Liberty Center si-a dorit sa ofere aceasta bucurie celor din jur asa ca, pentru a duce traditia mai departe, iarna aceasta centrul comercial s-a transformat intr-un Orasel al Copiilor Mici si Mari, ca-n povesti. De la bunici la tatici, de la mamici la copii, mici sau mari, cu totii sunt asteptati in Oraselul Copiilor din Liberty Center pentru a intra in atmosfera sarbatorilor de iarna cu jocuri, distractie, prieteni, tombole, cadouri multe, activitati dedicate copiilor. Te invitam sa le descoperi pe toate si iei parte la o iarna de poveste, alaturi de Liberty Center.

Mesagerul dorintelor
Vino in Liberty Center si lasa un bilet in cizmulita de la scena cu ceea ce iti doresti de Craciun. Chiar daca nu vom putea sa indeplinim toate dorintele, le vom transmite lui Mos Craciun. Si ca sa il inspiram, facem noi primul pas, iar pe 14, 15 si 16 decembrie, intre 12:00 si 20:00, extragem in fiecare ora o dorinta care va fi rasplatita cu un voucher in valoare de 50 de lei.

Povesti de Craciun pentru mici si mari
Strangem “Povesti de Craciun pentru mici si mari”. Scrie cateva randuri despre cum pastrezi tu magia Craciunului pentru copilul tau si lasa-le, impreuna cu datele tale in caciulita de la scena. Povestea ta iti poate aduce unul dintre cele 3 vouchere de 50 de lei la extragerea din 23 decembrie.

Atelierul de creatie
Va mai amintiti de lantul de hartie sau de scara pisicii cu care impodobeam bradul cand eram copii? Ne-am gandit sa le oferim si copiilor vostri ocazia de a retrai momentele de magie in care confectionam podoabe de brad din hartie colorata si sclipici. Va asteptam cu mic cu mare intre 10 si 13 decembrie & intre 17 si 20 decembrie, seara de la 17:00 la 19:00, sa participati la ateliere de creatie unde sa va lasati imaginatia sa prinda aripi.

Spectacole de teatru si magie
In ajun de Mos Craciun, copiii au parte de un program minunat. In 22 decembrie, de la ora 18:00, teatrul de papusi le va deschide usa catre un taram de poveste. Apoi, pe 23 decembrie, de la ora 18:00, un show de magie va face deliciul celor mici, dar ii va uimi cu siguranta si pe cei mari.

Impachetari de cadouri
Lasa-ne sa te ajutam la impachetat cadoul perfect! Iti vom face sugestii potrivite pentru fiecare cadou si te vom ajuta sa il pui in valoare cu cele mai frumoase accesorii si fundite. Te asteptam intre 17 si 24 decembrie, de luni pana vineri, intre orele 17:00 si 21:00, iar sambata si duminica intre orele 12:00 si 20:00.

Mos Craciun la Liberty!
Ce-ar fi Sarbatorile de iarna fara Mos Craciun? Cel mai frumos moment de Craciun e atunci cand iti vezi copilul fascinat de magia Sarbatorilor. Daca vrei sa ii faci cunostinta copilului tau cu Mosul, va asteptam intre 18 si 24 decembrie, de la 17:00 la 20:00, la Liberty Center.

Mai multe detalii poti afla pe site-ul Liberty Center si pe pagina de pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.