Mizerabilii

Mizerabilii
Kudika
17 Ianuarie 2013

Cel mai longeviv muzical din toate timpurile.

Gen: Muzical

Cu: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, cu Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen

Regia: Tom Hooper
Bazat pe muzicalul realizat de Boublil si Schonberg dupa romanul lui Victor Hugo

Scenariul: William Nicholson, Alain Boublil si Claude-Michel Schonberg, Herbert Kretzmer

Muzica: Claude-Michel Schonberg

Versuri: Herbert Kretzmer

Producatori: Tim Bevan, Eric Fellner, Debra Hayward, Cameron Mackintosh

Producatori executivi: Liza Chasin, Angela Morrison

Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului face in continuare senzatie pe scenele din toata lumea dupa 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori si fiind jucat in 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, castigator al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o productie Working Title/Cameron Mackintosh si are o distributie de staruri formata din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen.

Mizerabilii este povestea captivanta a unui destin frant de vise destramate, un testament atemporal despre iubire neimpartasita, pasiune, sacrificiu si mantuire. Jackman este Jean Valjean, puscariasul vesnic vanat de nemilosul politist Javert, interpretat de Crowe. Cand Valjean va accepta sa aiba grija de Cosette (Hathaway), fiica lui Fantine, vietile lor se vor schimba pentru totdeauna.

Cel mai longeviv muzical din toate timpurile va avea premiera in Romania pe 25 ianuarie 2013, cand spectatorii romani vor avea ocazia sa traiasca o experienta cinematografica unica alaturi de o constelatie de staruri care vor interpreta unele din cele mai indragite si mai cunoscute melodii din lume precum “I Dreamed a Dream,” “Bring Him Home,” “One Day More” si “On My Own.”

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri