Promised land

Promised land
Kudika
22 Ianuarie 2013

Steve Butler declanseaza o serie de evenimente care ii vor schimba viata.

Drama

Regia: Gus Van Sant


Scenariul
: John Krasinski, Matt Damon, Dave Eggers

Cu: Matt Damon, France McDormand si John Krasinski.

PREMIERA: 25 IANUARIE 2013

Distribuit de Prorom si Ro Image 2000

Steve Butler (Matt Damon) este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului declanseaza o serie de evenimente care ii vor schimba viata dupa ce ajunge intr-un orasel unde angajatorii sai vor sa puna mana pe resursele naturale locale.

Gus Van Sant regizeaza filmul dupa un scenariu original scris de John Krasinski & Matt Damon, dupa o poveste de Dave Eggers.

Steve e trimis la McKinley, un orasel de provincie, impreuna cu colega sa Sue Thomason (laureata cu Oscar Frances McDormand). In ultimii ani orasul a fost lovit puternic de recesiunea economica, asa ca cei doi sunt convinsi ca localnicii vor ceda imediat propunerii lor de a le ceda drepturile de a fora pe pamanturile lor, privindu-i ca pe niste salvatori. Insa ceea ce parea la inceput o misiune de rutina de rezolvat intr-o vizita extrem de scurta se complica pe plan profesional din cauza apelului lui Frank Yates (Hal Holbrook, laureat cu Oscar), un respectat profesor din oras, care isi cheama concetatenii la o mai atenta considerare a ofertei celor doi corporatisti, dar si pe plan personal, dupa ce Steve face cunostinta cu Alice (Rosemarie DeWitt). Cand in peisaj isi face aparitia si Dustin Noble (John Krasinski), un ecologist versat, lucrurile se incing si miza creste periculos, atat cea personala, cat si cea profesionala.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri