Setari Cookie-uri

Gypsy Jazz & Swing cu TCHA-BADJO in mansarda la Acuarela

Asociatia Culturala Imbold continua evenimentele Jazz de Mansarde

Asociatia Imbold va imbie cu o seara speciala de gypsy jazz sustinuta de trioul canadian TCHA-BADJO duminica, 31 martie, orele 20:00.

Tcha-Badjo este fondat in 2010 de chitaristii Charles Frechette si Damien Levasseur si de contrabasistul Frédéric Plauze.

Grupul este dedicat gypsy jazz-ului, cunoscut si ca jazz manouche, stil mostenit de la legendarul Django Reinhardt.


Cei trei membri sunt uniti de pasiunea pentru jazz si de o calatorie din trecut pana in prezent, de la jazz-ul din New Orleans pana la cel din Montreal, de la stilul gypsy din Ungaria pana la acordurile jazz manouche din estul Frantei.

Particularitatea grupului este data de faptul ca fiecare membru are o parte egala de solist si acompaniator.

Turneul lor a inceput in luna martie in Berlin, a continuat in Praga, iar pe 31 martie trupa va ajunge in Bucuresti, la Acuarela.

Citește și:

Damien LEVASSEUR, pasionat de la 14 ani de muzica lui Django Reinhardt, a castigat in 2010 concursurile Grand Prix de la Guitare din Montreal si cel de la Festivalul National de Jazz.

Charles FRÉCHETTE a urmat cursurile Universitatii de Muzica din Montreal si, de asemenea, a castigat in 2011 concursurile Grand prix de Guitare si cel de la Festivalul National de Jazz.

Frédéric PAUZE, contrabasist si compozitor, a ajuns la performante remarcabile pe scena jazz-ului din Montreal, cantand alaturi de nume ca Steve Amirault, Samuel Blais, André White, Robbie Kuster si multi alti artisti.

Duminica, 31 martie, orele 20:00

Support artist fee: 15 lei

Rezervari: 0748414868, 45 locuri

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.