Setari Cookie-uri

Fericire spontana

Care sunt factorii care ne impiedica sa atingem fericirea, poate cel mai mare deziderat uman dintre cate exista?

Nume carte: Fericirea spontana

Autor: Andrew Weil

Produs publicat in 2013

Pret: 27 de lei.

Carte disponibila pe Elefant.ro.

Bazata pe opera de pionierat a lui A. Weil in medicina integrativa, cartea ne propune o reinterpretare a conceptului de fericire, analizand limitele modelului biomedical in tratarea depresiei si elaborand un nou model, ce se sprijina pe structura indivizibila a dimensiunii minte-corp.

Asadar, factori precum stilul de viata, obiceiurile alimentare nesanatoase si deficitul de vitamine sunt prezentati ca factori decisivi in instalarea si manifestarea depresiei si a altor tulburari afective, atat de comune zilelor noastre.

Dr. Weil ne ofera o varietate de metode, validate stiintific si extrase atat din psihologia orientala, cat si din cea occidentala, pentru a contracara starile emotionale negative si pentru a intari sentimentele de multumire, confort, rezilienta, serenitate si echilibru emotional.

Citește și:

Bazate pe tehnici preluate din psihoterapie, meditatie mindfulness, budism si din multe alte domenii, strategiile prezentate in cartea de fata sunt menite sa sustina echilibrul emotional, sa ajute la ameliorarea depresiei si a anxietatii si, de asemenea, sa schimbe obisnuintele mentale contraproductive.

Dr. Andrew Weil este un specialist recunoscut in intreaga lume, un pionier si un lider in domeniul medicinei integrative, ce reprezinta o noua abordare a complexitatii sanatatii fiintei umane, care se adreseaza mintii, corpului si spiritului.

Dr. Weil a absolvit studiile medicale si a urmat studiile de biologie (botanica) la Harvard. Este fondator si director la Arizona Center for Integrative Medicine la University of Arizona Health Science Center, unde este, totodata, profesor clinician de medicina si profesor de reumatologie integrativa.

Citește și:

Dr. Weil este specializat in mentinerea unui stil de viata sanatos si in gerontologie. Cartile lui, apreciate in intreaga lume, ce includ titluri precum Sa Imbatranim sanatos (aparut la Curtea Veche Publishing in 2010) si Sanatate optima in 8 saptamani (Curtea Veche Publishing, 2008) s-au vandut in aproximativ 10 milioane de exemplare.

Este autorul unui buletin informativ lunar, Self Healing, si are un site propriu, www.drweil.com. Fiind o prezenta activa in media, intrucat redacteaza rubrica dedicata medicinei integrative din revista Prevention, si un invitat permanent al show-urilor cu audienta nationala, dr. Weil pune la dispozitia publicului o valoroasa perspectiva si informatii pretioase despre modul in care se impletesc in viata pacientilor practicile traditionale medicale cu medicina complementara, pentru a optimiza forta de vindecare naturala a organismului uman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.