Setari Cookie-uri

Invata sa asculti

Un ghid de imbunatatire a relatiilor personale.

Nume carte: Invata sa asculti

Autori: Gary Lundberg, Joy Lundberg

Data aparitiei: Iunie 2013

Pret: 29,75 lei

Carte disponibila pe Elefant.ro

Un ghid in care este prezentat conceptul de validare a sentimentelor – o tehnica deosebit de utila, pentru o comunicare interpersonala perfecta, care inseamna sa iti asculti interlocutorul fara sa il judeci, sa il critici sau sa incerci sa ii rezolvi problemele.

Autorii ne demonstreaza ca aceasta tehnica este eficienta intr-o paleta larga de situatii, oferind cititorilor sfaturi pretioase si raspunsuri specifice, atentionandu-i permanent ca validarea autentica a sentimentelor celorlalti trebuie sa fie insotita de respect si onestitate, fiindca altfel este considerata manipulare.

Sunt prezentate o multime de exemple din viata de zi cu zi, desprinse din experienta de terapeuti si de parinti a autorilor, de pe urma carora chiar si mai pretentiosi cititori pot avea de invatat.

Citește și:

Oricine s-a confruntat la un moment dat cu situatia in care partenerul de viata sau copilul a avut o zi mai proasta, cu un client nemultumit si morocanos, cu un coleg sau o ruda care ii cere ceva imposibil va avea doar de castigat de pe urma sfaturilor sotilor Lundberg.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.