Setari Cookie-uri

De la suflet la suflet

Exista suflete-pereche? Cum sa iubesc liber, fara teama?

Nume carte: De la suflet la suflet

Autor: Gary Zukav

Editura: CURTEA VECHE

Pret: 21.25 Lei

Carte disponibila pe Libris.ro

Odata cu aparitia primei editii americane a cartii Lacasul sufletului (1989), Gary Zukav a devenit cunoscut ca un important lider in domeniul dezvoltarii spirituale. Fiecare dintre lucrarile sale ulterioare (toate ajunse bestselleruri) detaliaza cate un aspect al acestei carti, considerata fundamentala.

Volumul de fata reprezinta un gigantic pas inainte in aplicarea viziunii lui Zukav, daruindu-ne intelesuri adanci, care ne ilumineaza viata. Este impartita in doua sectiuni. Partea intai, „Obiectele de studiu ale sufletului“, ne incurajeaza intr-o maniera instructiva si captivanta sa ne cercetam propriile experiente, pe cai noi ce pot sa ne schimbe viata. Partea a doua, intitulata „Intrebarile sufletului“, difera de absolut tot ce-a scris anterior Zukav. Cu o profunda intelegere spirituala si psihologica, autorul raspunde la aproape 100 de intrebari importante despre viata. Toate capitolele se incheie cu provocarea cititorului de a experimenta fiecare inteles ce i-a fost dezvaluit, pentru a si-l insusi.

Citește și:

Gary Zukav aduce in discutie aici intrebari rascolitoare, ca de exemplu: De unde vine viata? Ii pasa Universului de noi? Exista suflete-pereche? Cum sa iubesc liber, fara teama? Cum sa evit haosul in care traiesc altii? Cum sa fiu un exemplu pentru ceilalti? Care este semnificatia viselor? Care este rolul sufletului meu in viata mea? De ce sunt sufletele imperfecte? Care este diferenta dintre personalitate si suflet? Ce este intuitia? Cum se deosebeste dependenta de obicei? Poate fi schimbat comportamentul involuntar? De ce am o karma atat de rea? Cum sa-mi infrunt mania? Cum sa-mi schimb intentiile subconstiente? De ce li se intampla lucruri rele oamenilor buni?

Iar raspunsurile autorului va invita, cu onestitate si curaj, sa va infruntati perspectiva personala si subiectiva asupra vietii. Aveti in fata ochilor o carte plina de intelepciune si de poezie, remarcabil scrisa, la care va puteti intoarce intruna, pentru orientare si inspiratie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.