Setari Cookie-uri

Barbatul de azi explicat femeilor. Tot ce ati vrut sa stiti despre sexul tare fara sa indrazniti sa intrebati

Pentru ca am trait pana nu demult intr-o lume dominata de barbati, rezultatul, doar in aparenta surprinzator, a fost ca psihologii si sexologii s-au orientat in primul rand spre cunoasterea sexului frumos si deloc slab.

Produs publicat in 2012 la Trei si disponibl pe Elefant.ro

Pret: 4,99 lei

Pentru ca am trait pana nu demult intr-o lume dominata de barbati, rezultatul, doar in aparenta surprinzator, a fost ca psihologii si sexologii s-au orientat in primul rand spre cunoasterea sexului frumos si deloc slab. Astfel, cunoasterea barbatului, ca viata psihica si sexualitate, a ramas intr-un plan secund. Mai ales pentru cea mai mare parte a femeilor, el este inca un necunoscut.

Prezenta carte reprezinta o calatorie in intimitatea masculina, dezvaluind cititoarelor istoria, fricile si dubiile barbatilor. Ea ofera solutii pentru situatiile in care «sexul tare» se arata slab, fie ca este vorba de penele sexuale, fie de cele sentimentale (neputinta de a-si exprima sentimentele). Veti descoperi, stimate doamne, fantasmele, pozitiile,Miscarile si saruturile care-i fac pe barbati sa vibreze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.