Setari Cookie-uri

Premiera: Jack Ryan: Agentul din umbra

Bazat pe personajul creat de maestrul genului de spionaj, Tom Clancy, JACK RYAN: AGENTUL DIN UMBRA, e un thriller de actiune care urmareste povestea lui Ryan (Chris Pine, Star Trek), de la viata sa dubla, dar linistita, ca veteran de razboi devenit expert pe Wall Street, la initierea sa exploziva ca agent CIA care demasca un complot terorist la Moscova.

Paramount Pictures si Skydance Productions prezinta
Jack Ryan: Agentul din umbra
Jack Ryan: Shadow Recruit
O productie Lorenzo di Bonaventura/Mace Neufeld
Un film de Kenneth Branagh
Producatori executivi David Ellison, Dana Goldberg, Paul Schwake
Producatori Mace Neufeld, Lorenzo di Bonaventura, David Barron, Mark Vahradian
Bazat pe personajele create de Tom Clancy
Scenariul: Adam Cozad si David Koepp
Regia: Kenneth Branagh


Cu: Chris Pine, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Keira Knightley
Premiera: 17 ianuarie 2014

Sinopsis:

Bazat pe personajul creat de maestrul genului de spionaj, Tom Clancy, JACK RYAN: AGENTUL DIN UMBRA, e un thriller de actiune care urmareste povestea lui Ryan (Chris Pine, “Star Trek”), de la viata sa dubla, dar linistita, ca veteran de razboi devenit expert pe Wall Street, la initierea sa exploziva ca agent CIA care demasca un complot terorist la Moscova.

Citește și:

Ryan pare sa fie un expert financiar care oricare altul pentru prietenii si cei dragi lui, dar, in realitate, el a fost recrutat de CIA cu niste ani in urma. Acum e analist financiar care lucreaza cu date globale; cand descopera un complot extrem de meticulos planificat de a distruge economia americana si de a arunca lumea in haos, Ryan devine singurul man care are exact abilitatile necesare pentru a-l opri.

Astfel, Ryan isi incepe cariera de agent de teren, fiind aruncat fara a fi prevenit intr-o lume de suspiciuni, tradari si forte letale. Prins intre supervizorul sau (Kevin Costner, laureat cu Oscar), caruia nu-i place sa vorbeasca prea mult, logodnica sa care nu stie nimic despre adevaratul sau job, Cathy (Keira Knightley), si un oligarh rus genial (Kenneth Branagh), Jack Ryan trebuie sa infrunte o realitate cu totul noua pentru el, in care nimeni nu prezinta incredere, iar soarta a milioane de oameni depinde numai de capacitatea lui de a descoperi adevarul.

Citește și:

Misiunea lui Jack Ryan este una contracronometru, iar el trebuie sa dezarmeze “bomba” inainte ca inamicul sa arunce intreg globul in aer.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.