Setari Cookie-uri

YARD SALE de ianuarie 2014

Un an de Yard Sale s-a incheiat si suntem gata de scotoceala pentru al doilea!

Sambata, 25 ianuarie, la Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Piata Rosetti) ne revedem, de la 9:30 la 18:00, sa gasim un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative si electrocasnice folosite.

Reciclam, adicam redam viata hainelor de care ne-am plictisit, pe care casa nu le mai incape, de care nu ne place si pe care le-am cumparat din impuls.

Scotocesti si gasesti la preturi minime adevarate comori!

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricărei societati consumeriste, faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic. La finalul fiecarei editii participantii doneaza o parte din hainele ramase nevandute unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, Yard Sale Dianei 4 in sambata din 25 ianuarie, de la 9:30 la 18:00, te asteapta sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Citește și:

Intrare libera!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.