Setari Cookie-uri

Targ de Primavara la FotoHub

Pe 28 si 29 martie, sarbatorim primavara la FotoHub cu un targ ce va reuni artisti handmade, decoratiuni, foto related stuff, lucruri de yard sale si nu numai!

Si pentru ca primavara vine cu soare si veselie, va asteptam cu limonade delicioase si prajiturele fabuloase, pentru ca week-endul trebuie sa fie dulce!

Avem si noi o ocazie speciala, lansam shop-ul din mansarda, unde veti putea gasi ambrotipii, bijuterii, beanbags personalizati, cani Allkimik, tricouri si multe altele!

Primim expozanti cu: handmade, decoratiuni, foto related stuff, lucruri de yard sale si nu numai! Daca vrei sa expui la targ, da-ne un email la fotohubbucharest@gmail.com! Lista este inca deschisa, te asteptam!

In spatiul deschis din mansarda FotoHub nu te plictisesti niciodata! Poti sa vizitezi Atelierul Allkimik si sa iti faci o ambrotipie pe loc, poti sa te scufunzi in lectura cu un album din biblioteca foto sau poti sa ne demonstrezi ca stii sa bati la tobe! Daca vii cu cei mici, am pregatit un spatiu de joaca numai pentru ei!

Citește și:

Mansarda FotoHub – Calea Victoriei, 16-20, pasajul Valea Regilor (Macca) – intrarea de vis a vis de Spice

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.