Setari Cookie-uri

4 Usi si Alte Povestiri

Editura Data Group lanseaza volumul de proza scurta 4 Usi si Alte Povestiri de A.G. Billig in format digital. La fel ca si varianta tiparita, publicata in 2013, versiunea electronica include douazeci si una de povestiri scurte ce au ca tema comuna iubirea, descrisa in diferite forme si ipostaze.

O batista zace uitata pe masa. Un copil aplauda intr-un circ indian. Un spaniol face piruete pe ringul de dans. O pianista se reintoarce in orasul natal si isi regaseste marea dragoste. Un taximetrist londonez descopera iubirea dupa o noapte de Ministry of Sound. O animatoare de club seduce o clienta. Postasul pierde zilnic cate o sapca. Un barbat insurat se indragosteste de o tiganca. ”4 Usi si Alte Povestiri” abunda in personaje inedite si imagini surprinzatoare, aflate la limita dintre vis si realitate. Cele douazeci si una de povestiri te poarta intr-o calatorie fascinanta, care exploreaza natura si dimensiunile iubirii, nu doar in cele mai obisnuite forme - sacrificiu, iertare, dor, dorinta, prietenie, dar si in cele mai stranii – abandon, gelozie, izolare, tradare. A.G. Billig realizeaza un portret al iubirii in cele mai diverse forme, privind-o ca pe cel mai autentic si mai precis drum catre autocunoastere.

Citește și:

Fiecare dintre noi se ascunde intr-o singura viata in spatele a sute de porti sufletesti. Si in spatele fiecarei porti este pastrata o alta poveste despre noi, o mica istorie traita si inchisa in uitare. A.G. Billig invita cititorul prin culoarele sale interioare, unde adesea fetita din vechime se priveste prin ochii femeii de mai tarziu si trebuie sa recunosc, pentru lumea tacuta a senzualului, cuvintele ei nu dezvrajesc farmecul povestirii,” marturiseste scriitorul si istoricul Adrian Majuru.

Volumul ”4 Usi si Alte Povestiri” a fost publicat initial in limba engleza, de catre editura britanica MP Publishing, A.G. Billig fiind prima scriitoare din Romania care si-a facut debutul cu o carte de proza scurta in limba engleza.

Versiunea digitala in limba romana poate fi achizitionata de pe site-ul editurii - www.edituradatagroup.ro la pretul de 15 RON.

Citește și:


Despre:


A.G. Billig
s-a nascut in Bucuresti, dintr-un tata francez si mama romanca. Este absolventa a Universitatii Bucuresti, Facultatea de limbi si literaturi straine, si a urmat cursurile Masterului de comunicare si relatii publice, in cadrul SNSPA. La finalul anului 2012, dupa o cariera de succes in mass-media si comunicare, revine la vocatia descoperita in copilarie, scrisul si isi face debutul literar. In 2013, pune in scena spectacolul ”Poveste de vara” (inspirat de propriile scrieri), pe care il prezinta si in cadrul primei editii a Festivalului International de Literatura si Traducere FILIT - Iasi si revine in fata microfonului, in calitate de prezentatoare a emisiunii ”Sala de repetitii”. A.G. este o persoana extrovertita, careia ii place sa calatoreasca, sa faca sport si sa danseze. A.G. Billig locuieste in Bucuresti si lucreaza deja la urmatoarea carte de fictiune. Detalii pe: www.agbillig.com si www.facebook.com/AGBillig

Citește și:

Editura Datagroup este una dintre cele mai recente aparitii pe piata de gen romaneasca, fiind fondata in 2013, la Timisoara de Heinrich Loth, un antreprenor pasionat de literatura, cu o experienta de peste saptesprezece ani in productia de carte pentru piata germana. Unul dintre obiectivele principale ale editurii consta in descoperirea si publicarea de autori noi. In portofoliul editurii se afla scriitori precum Vlad Popa si Dani Corban.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.