Triunghiul dragostei si al mortii

Triunghiul dragostei si al mortii
Kudika
1 Mai 2014

1962. Un cuplu American fancy, format din carismaticul Chester MacFarland si atragatoarea lui sotie, Colette, se afla in vacanta in Atena, Grecia.

In timp ce se plimba printre ruinele celebrei Acropole, cei doi il cunosc pe Rydal, un tanar american, vorbitor de limba greaca care isi petrece timpul lucrand ca ghid turistic si imbrobodind turistele incantatoare. Atras de frumusetea lui Colette si impresionat de bunastarea si rafinamentul degajate de Chester, Rydal accepta imediat invitatia acestora la cina.

Desi in aparenta relaxat si sofisticat, Chester ascunde secrete intunecate. Atunci cand Rydal ii viziteaza la hotelul luxos in care stau, Chester il preseaza pe acesta sa-l ajute la transportarea unui individ in stare de inconstienta care l-ar fi atacat. In vria momentului, Rydal accepta, lucru pe care il va regreta din plin mai tarziu, cand evenimentele iau o intorsatura teribila, iar el va fi in imposibilitatea de a mai iesi basma curata din aceasta incurcatura. In plus, flirtul care are loc intre Rydal si vulnerabila Colette duce la crize de gelozie si paranoia din partea lui Chester, mai mult chiar, la o periculoasa lupta de orgolii si nu numai, intre cei doi. Calatoria ii poarta pe cei trei din Grecia, in Turcia, la Istanbul si la un final dramatic pe aleile ascune ale Marelui Bazar.

Viggo Mortensen (The Lord Of The Rings, The Road, A History Of Violence), Kirsten Dunst (Spider-Man, Melancholia, Marie-Antoinette) si Oscar Isaac (Drive, The Bourne Legacy, Inside Llewyn Davis), condusi de bagheta regizorala a lui Hossein Amini aduc pe marile ecrane din Romania un film plin de mister, intorsaturi neasteptate si mult suspans. Triunghiul dragostei si al mortii / The Two Faces of January, thriller-ul cu accente romantice care are la baza romanul omonim scris de Patricia Highsmith, va putea fi vizionat incepand din 30 mai, in cinematografele din intreaga tara.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri