Darul lui Jonas/The Giver

Darul lui Jonas/The Giver
Kudika
4 Septembrie 2014

DARUL LUI JONAS e centrat pe povestea lui Jonas (Brenton Thwaites), un tanar care traieste intr-o lume aparent ideala, dar fara culoare, in care toata lumea pare fericita si multumita.

Premiera: 5 septembrie 2014.
Regia: Philip Noyce
Scenariul: Michael Mitnick si Robert B. Weide
Cu: Jeff Bridges, Brenton Thwaites, Meryl Streep, Alexander Skarsgard, Katie Holmes

Sinopsis

DARUL LUI JONAS e centrat pe povestea lui Jonas (Brenton Thwaites), un tanar care traieste intr-o lume aparent ideala, dar fara culoare, in care toata lumea pare fericita si multumita. Odata ce i se incredinteaza sarcina de a deveni Primitorul memoriei trecutului Comunitatii, acesta incepe sa-si petreaca timpul alaturi de Daruitor (Jeff Bridges).

Jonas incepe incetul cu incetul sa afle adevarurile intunecate si mortale din trecutul lumii in care traieste. Aceasta putere, a cunoasterii, il face sa descopere faptul ca miza e una mult mai mare decat isi imagina, si ca cei pe la care tine cel mai mult sunt in pericol de moarte. Jonas trebuie acum sa evadeze din lumea aceasta pentru a-i proteja pe toti, o intreprindere caruia nimanui nu-i reusise inainte.

DARUL LUI JONAS e bazat pe romanul omonim al lui Lois Lowry, castigator al Medaliei Newbery in 1994, vandut in mai mult de 10 milioane de copii in toata lumea, si lansat in Romania de editura Art.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri