Setari Cookie-uri

Frumoasa din Padurea Adormita

In 1959, Disney daruia lumii filmul animat Frumoasa din Padurea Adormita, dupa basmul omonim de Charles Perrault. In 50 de ani, generatii intregi i-au aflat povestea din imaginile animate create de Walt. Si iata ca acum, prin magia tehnologiilor performante folosite de Disney, putem revedea basmul care ne-a cucerit cand eram de-o schioapa in conditii tehnice fara precedent.

Ediţia specială de platină pe DVD beneficiază şi de bonusuri speciale: jocuri şi activităţi în care vom face un tur virtual captivant în Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită şi vom dansa alături de prietenii din pădure ai Prinţesei Aurora. Vom intra şi în culisele Disney pentru a descoperi cum a fost realizat acest film animat şi cum s-a creat un început alternativ, prezentat în premieră, vom asculta cântece tăiate şi noul clip muzical “Once upon a dream” interpretat de Emily Osment din “Hannah Montana” şi multe altele.
O poveste nemuritoare, un film de legendă, o lume fantastică, pe care întreaga familie o va redescoperi cu încântare la fiecare vizionare. DVD-ul în ediţia de platină este disponibil, începând cu sfârşitul acestei săptămâni, în toată reţeaua de distribuţie a Prooptiki România, la un preţ recomandat de 54,9 RON.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.