Setari Cookie-uri

nymphette_dark99

Ramasa singura in mijlocul Brasovului, fara bani si fara baterie la mobil, Vicky, o adolescenta de 13 ani, are o noapte la dispozitie pentru a ajunge in Bucuresti, unde a doua zi este petrecerea de majorat a iubitului ei, Dev, petrecere pe care in niciun caz nu vrea sa o rateze.

Produs publicat in 2015 la Herg Benet si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Cristina Nemerovschi
Pret: 26,96 lei

Prezentare

Aceasta carte face parte din colectia Cartile Arven a editurii Herg Benet.

Exemplar cu autograful autoarei.

Ramasa singura in mijlocul Brasovului, fara bani si fara baterie la mobil, Vicky, o adolescenta de 13 ani, are o noapte la dispozitie pentru a ajunge in Bucuresti, unde a doua zi este petrecerea de majorat a iubitului ei, Dev, petrecere pe care in niciun caz nu vrea sa o rateze. Un TIR opreste, iar barbatul pare fascinat de nurii tinerei Lolite, propunandu-i o partida de sex in padurea de la marginea drumului. Ea accepta imediat, insa soferul nu stie ca a facut o greseala care il va costa poate chiar viata.

Situatiile neprevazute si personajele intalnite pe parcursul a doar cateva ore graviteaza in jurul atractiei sexuale si al aventurilor extreme, al rememorsrii unor evenimente decisive din trecut si reflectii despre persoanele importante care au marcat-o. Fata ascunde totusi un secret – Intamplarea.

Citește și:

Foto prima pagina: carti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.