Setari Cookie-uri

Cuplul conjugal. Ori la bal, ori la spital

O carte nonconformista in care, cu umorul sau caracteristic si apeland la numeroase situatii tragicomice, bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihaescu isi indruma cititorii in universul terapiei de cuplu.

Produs publicat in 2015 la Polirom si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Bebe Mihaescu
Pret: 21,96 lei

Prezentare

O carte nonconformista in care, cu umorul sau caracteristic si apeland la numeroase situatii tragicomice, bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihaescu isi indruma cititorii in universul terapiei de cuplu. El dezvaluie aspecte mai putin intelese legate de convietuirea alaturi de cineva, indemnandu-i pe cei care isi doresc consolidarea unei relatii de cuplu la un antrenament al perfectionarii si imbunatatirii ei, depasind inhibitii si temeri.

„N-ai sa crezi ce citesti! Bebe Mihaescu te tine de mina si calatoriti in lumea savuroasa si provocatoare a cuplului. Si, vorba aceea, la timpuri noi... cupluri noi! Cuplul de tip «tu esti jucaria mea», cuplul «ba pe-a ma-tii», cuplul «obsesie sexuala», cuplul «na-ti-o tie» si tot asa, ca te intalnesti cu rasu’-plansu’! Acestea sunt tipurile de cuplu din Romania vazute de Bebe Mihaescu. Te recunosti cumva printre ele? Mergi degraba in dormitor si fa ceea ce prin «Practic, practic, practic» ti se recomanda. Si daca nu ai nici un rezultat, atunci... galop la psihoterapie cat mai este timp. Daca nu, vei ajunge la... psihiatrie. Tii in mana o carte care cand te face sa razi esti la bal, iar cand te intristeaza esti la spital. Ai inteles. Este vorba de cuplul tau!“ - Dr. Bebe Mihaescu

Citește și:

Foto prima pagina: cuplu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.