Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cel mai la moda joc de echipa pentru oameni inteligenti: Trapped - Room Escape Game

Daca te-ai plictisit de iesirile in oras, de programele de la televizor, de jocurile pe calculator si de rutina zilnica, sau pur si simplu esti insetat de distractie si aventura, venim cu o propunere care te va face sa traiesti de fiecare data o experienta noua, invaluita in mister si presarata cu suspans.

Fie ca esti din Bucuresti sau nu, probabil ai auzit macar o data de cea mai noua si mai captivanta modalitate de petrecere a timpului liber – jocurile de room escape. Daca totusi nu stiai de existenta lor, afla ca acest tip de joc provine din lumea virtuala, trasformandu-se in ultimii ani intr-un fenomen real care a cucerit intreaga Europa. Oameni de toate varstele au raspuns provocarii de a fi inchisi intr-o camera tematica, in care singura modalitate de gasire a cheii este folosirea inteligentei pentru rezolvarea misterelor incaperii.

In cautarea unui astfel de loc, noi ne-am bucurat sa descoperim Trapped, un room escape game situat chiar in centrul Bucurestiului, intr-o casa interbelica de langa Universitate. La Trapped ai posibilitatea sa alegi intre 3 camere diferite ca tematica si nivel de dificultate. Am putea spune chiar ca ai ocazia sa alegi intre trecut, prezent si viitor, pentru ca fiecare camera te transpune intr-o alta perioada.

Daca te fascineaza atmosfera de epoca, camera “Don Vito’s Investigation” te trimite in New York-ul anului 1930, unde tu si echipa ta veti fi detectivii desemnati celebrului caz Vito Genovese.

“The Elements” este o camera alba, interactiva, minimalista si adaptata prezentului, presarata cu simboluri aparent indescifrabile, care vor pune la incercare calitatile tale de observare si care te va fascina prin prezenta unor fenomene care se vor declansa numai daca iti vei da seama cum.

Pentru pasionatii de filme SF, Trapped va pune la dispozitie o experienta futurista prin cea mai noua camera, “The Bunker”, unica in Romania prin tehnologie, complexitate si originalitate. Exista, deci, o camera pentru toate gusturile, insa experienta de care vei avea parte te va face sa vrei sa le incerci pe toate.

Ce trebuie sa faci? Vii cu echipa ta, sunteti incuiati in camera aleasa si aveti la dispozitie 60 de minute sa evadati. Atentia, persipicacitatea, intuitia, logica si spiritul de echipa va vor ajuta sa descoperiti impreuna indiciile ascunse, sa le puneti cap la cap si sa rezolvati toate “puzzle-urile” care va vor conduce la gasirea cheii de evadare. Cu ce te alegi? Fie ca evadezi sau nu, ai parte de o experienta unica in care te desprinzi de realitate si te lasi cuprins intr-o poveste parca rupta din filme, alaturi de prieteni, de familie sau de colegii de munca, fiind o excelenta alegere pentru un team building.

Intr-un joc se pot inscrie echipe formate din minim 2 persoane, maxim 5, iar accesul se face numai pe baza de rezervare online (www.trapped.ro), telefonica (0748 727 733) sau prin e-mail (info@traped.ro). Jocurile sunt disponibile atat in limba romana, cat si in engleza.

Preturile difera in functie de cat de mare este echipa: 2 persoane - 65 ron/pers., 3 persoane - 55 ron/pers., 4 persoane - 45 ron/pers. si 5 persoane - 40 ron/pers. Vestea buna pentru cei care vor merge de luni pana vineri intre orele 10:00 si 16:00 este ca vor beneficia de o reducere de 10 ron/pers.

Pe langa placerea descoperirii misterelor si satisfactia evadarii, la Trapped te vei bucura de o atmosfera primitoare in care esti intampinat cu zambete si tratat cu atentie de catre o echipa tanara si energica. Totodata, sediul modernizat, bine ingrijit si serviciile profesionale fac din Trapped unul din cele mai cautate si recomandate locatii de room escape din Bucuresti.

“Escape the routine! Get Trapped in a new experience!”

Atentie! Experienta de room escape poate provoaca dependenta. Partea buna? Aduce doar beneficii si satisfactii.


Kudika
15 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.