Setari Cookie-uri

E mai buna decat primele carti! Grey - Versiunea lui Christian

Acum poti vedea lumea din Cincizeci de umbre ale lui Grey si altfel: prin ochii lui Christian Grey!

Produs publicat in 2015 de Trei si disponibil pe Elefant.ro
Autor: E L James
Pret: 35,40 lei

Prezentare

Acum poti vedea lumea din Cincizeci de umbre ale lui Grey si altfel: prin ochii lui Christian Grey!

E randul lui Christian sa vorbeasca: dezvaluindu‑ne gandurile si visele lui, E.L. James ne ofera o perspectiva noua asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.

Christian Grey controleaza totul in jurul sau; lumea lui este ordonata, disciplinata si pustie – pana in ziua in care Anastasia Steele isi face aparitia in biroul sau: un vartej de forme atragatoare si o coama rebela de par negru. Christian incearca s‑o uite, dar devine subjugat de un torent de emotii pe care nu le poate intelege si carora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le‑a cunoscut vreodata, timida si naiva Ana pare sa vada dincolo de omul de afaceri genial si de stilul sau de viata luxos pana in adancul inimii sale ranite si reci.

Citește și:

Relatia lui cu Ana va alunga oare cosmarurile din copilarie care‑l bantuie in fiecare noapte? Sau dorintele sale sexuale intunecate, nevoia excesiva de control si dispretul fata de sine care‑i umplu sufletul o vor alunga pe aceasta fata si vor distruge speranta fragila pe care ea i‑o ofera?


Kudika
30 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.