Setari Cookie-uri

Cele mai noi carti chick-lit

In metrou sau in fotoliul preferat dupa o zi lunga, cartile chick-lit sunt o lectura perfecta pentru orice varsta. Pe un ton lejer si amuzant, ele vorbesc despre viata de zi cu zi a femeii contemporane. Iti recomandam 7 carti care alunga garantat plictiseala.

1. Killing Monica, Candace Bushnell

Autoarea serialului Sex And The City revine cu o poveste despre faima, dragoste si nebunie care te va tine cu sufletul la gura pana la ultima pagina.
Pandy, protagonista romanului, este autoarea unei serii de succes care o are ca personaj pe Monica. Nimeni nu o incurajeaza pe Pandy sa scrie romanul istoric la care viseaza, toti cerandu-i mai multe povesti cu Monica. Sondra Beth, actrita care o joaca pe Monica in ecranizarea seriei, are propriile ei motive sa puna in bete roate proiectului lui Pandy… Scrisa cu umorul tipic lui Bushnell, Killing Monica este o satira despre cultul celebritatilor.

2. Ideea de iubit, Holly Peterson

Tradari in dragoste, comploturi, toate in lumea extravaganta de pe Wall Street. Mary lucreaza in PR, este sotia unui editor important si are doi copii. Viata ei a intrat intr-o rutina in care incearca permanent sa ii multumeasca pe ceilalti. O intalnire intr-un bar determina o serie lunga de realizari despre sine, printre care faptul ca s-a casatorit cu barbatul de a carei versiune idealizata s-a indragostit la 20 de ani. Ideea de iubit este un roman despre a invata ca uneori trebuie sa te pui pe tine insati pe primul loc.

Citește și:

3. Femeia care mi-a furat viata, Marian Keyes

In Femeia care mi-a furat viata, Stella, o femeie obisnuita care traieste cu sotul si cei doi copii si are un salon de cosmetica, se imbolnaveste brusc, ramanand paralizata si capabila sa comunice doar din priviri. Cand se reface, ea descopera ca medicul care o trateaza a scris un bestseller bazat pe povestea vietii ei. Casnicia i se destrama si relatia cu doctorul Taylor se complica tot mai mult…

carti chick lit

4. Razbunarea se imbraca de la Prada, Lauren Weisberger

La 10 de ani dupa ce a renuntat la jobul la revista Runway ravnit de mii de femei, si care se dovedise a fi un cosmar, Andy are o viata fericita la propria ei revista, organizeaza petreceri si l-a cunoscut pe Max, marea ei iubire. In ziua nuntii ea descopera o scrisoare secreta cu implicatii uriase, care ii dovedeste ca nimic din viata ei din prezent nu este ceea ce pare: nici sotul, nici cariera. Incercarile de a isi construi o noua viata esueaza si Andy este tarata inapoi in trecut, in Razbunarea se imbraca de la Prada.

Citește și:

5. La cumparaturi pentru vedete, Sophie Kinsella

Cel mai nou volum din seria de succes Shopaholic, La cumparaturi pentru vedete continua povestea indragitei Becky Brandon, care acum traieste printre vedetele de la Hollywood. Sotul ei a devenit agentul unei actrite faimoase, iar Becky se gandeste tot mai serios sa devina stilista pentru celebritati. Cea mai buna prietena o sustine, dar din pacate, lucrurile nu merg asa cum au sperat amandoua: pentru a reusi, Becky trebuie sa faca sacrificii nebanuite.

6. Cum am devenit Audrey Hepburn, Mitchell Kriegman

In Cum am devenit Audrey Hepburn, Lisbeth, o fata dintr-o familie destramata, nu isi doreste sa devina asistenta medicala, asa cum o indeamna mama ei. O vizita la Muzeul Metropolitan, unde custode e cea mai buna prietena a ei, ii da ocazia sa probeze rochia purtata de Audrey Hepburn in Mic dejun la Tiffany. Este doar inceputul unei vieti de noapte in cluburi si la evenimente mondene, care prin contrast cu munca de chelnerita din timpul zilei da nastere unei intrigi efervescente.

Citește și:

7. No Ordinary Life, Suzanne Redfearn

Cand fiicei sale de patru ani i se ofera rolul principal intr-un serial in urma unui filmulet postat pe YouTube, Faye, o mama singura, crede ca i s-au indeplinit toate visele. Curand insa ea va afla ca celebritatea si banii vin cu un pret prea mare. Intr-o lume in care oricine este privit atent de mii de ochi in orice moment, Faye nu mai stie in cine sa aiba incredere si cum sa isi protejeze copiii. No Ordinary Life este un roman de neuitat despre ce inseamna sa fii mama.

Sursa foto homepage: Pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.