Setari Cookie-uri

Cele mai dragute agende pe care sa le iei oriunde cu tine

Scrie-ti gandurile, ideile, planurile, cele mai frumoase si indraznete secrete in cele mai inedite agende, practice si inspirationale. Ca si tine, fiecare are povestea ei si vrea sa fie prezenta in fiecare zi din viata ta. Nu lasa intamplarile emotionante sa fie uitate! Am selectat pentru voi cateva dintre cele mai deosebite agende pe care le puteti lua peste tot!

Gradina secreta

Gradina secreta iti pune la dispozitie 144 de pagini pentru toate gandurile, planurile si trairile tale, dar si 72 de ilustratii inedite de colorat. De la flora si fauna, la eleganta decoratiunilor aurii, minunata lume a desenelor Johannei Basford este o sursa de inspiratie pentru notitele, desenele si schitele tale.

Gradina Secreta

Agenda disponibila pe: libris.ro
Pret: 29.92 Lei

Jurnalul Super Mario Bros.

Daca ai fost fan al jocului lansat de Nintendo - Super Mario, atunci vei vrea neaparat sa ai si tu agenda care ii poarta numele. Coperta neagra ii ofera eleganta, iar paginile dictando te ajuta sa scrii drept si citet. Nu te feri sa ii recunosti lui Mario ca te-ai jucat ore, zile, saptamani intregi jocul al carui rol principal era si multumeste-i pentru lumea minunata pe care ti-a oferit-o!

Jurnalul Super Mario Bros.

Agenda disponibila pe: okian.ro
Pret: 49.90 Lei

Citește și:

Agenda cu coperti tari

Aceasta agenda eleganta este alegerea perfecta daca vrei sa o faci cadou sau daca vrei ca insemnarile tale sa fie desprinse din povesti. Cuprinde 192 de pagini cu liniatura fina si cromatica pastel, are un design deosebit si are un elastic exterior de prindere, fiind solutia ideala pentru orice geanta.

Agenda cu coperti tari

Agenda disponibila pe: emag.ro
Pret: 37.10 Lei

Agenda Secretul: Cartea recunostintei

Dupa ce ne-a demonstrat ca este suficient sa ne dorim fericirea si prosperitatea, pentru a beneficia de miraculoasa putere a Legii Atractiei, Rhonda Byrne ne pune la dispozitie un instrument prin care sa putem profita la maxim de magnetismul universal: recunostinta. Recunostinta pentru ceea ce suntem si ceea ce avem ne pregateste sa primim ceea ce ne dorim, iar recunostinta fata de implinirile viitoare amplifica puterea de atractie a gandurilor noastre. Cartea recunostintei pune la dispozitie un set de instructiuni si afirmatii inspirationale, insa rolul cel mai important il joci tu, prin exprimarea in scris a propriilor stari.

Citește și:

Agenda Secretul: Recunostinta

Agenda disponibila pe: libris.ro
Pret: 35 Lei

Agenda anuala inspirationala

A fost dragoste la prima vedere! Inedita, eficienta si amuzanta, aceasta agenda inspirationala iti va starni interesul in toate zilele calatoriei tale anuale. Fiecare luna din an are tema sa, ilustrata printr-un card cu imagine, poveste si intrebari. Exploreaza procesele de lucru concentrandu-te pe stabilirea obiectivelor, a prioritatilor, scurte sinteze ale lunilor trecute si altele.

Agenda inspirationala

Agenda disponibila pe: Okian.ro
Pret: 130.00 Lei

Jurnal Black Moroccan

Daruieste sau rasfata-te chiar tu cu un jurnal intim, elegant, misterios, care sa te poarte intr-o alta lume, o lume secreta numai de tine situta, atunci cand te asezi la masuta si scrii. Fii doar tu cu gandurile tale in fata paginilor albe care abia asteapta sa iti afle secretele!

Jurnal Black Moroccan

Agenda disponibila pe: emag.ro
Pret: 86.50 Lei

Citește și:

Jurnal celtic

Daca agendele cu flori nu sunt pe gustul tau, atunci poate un jurnal cu o coperta ce are grafica de inspiratie celtica poate fi agenda pe care sa o porti oriunde in geanta.

Jurnal celtic

Agenda disponibila pe: okian.ro
Pret: 44.99 Lei

Agenda embosata

Si pentru ca agendele sunt pentru toate varstele, incurajeaza-i pe cei mici sa se dezvolte si sa se exprime prin scris. Aceasta agenda mov poate fi cadoul perfect pentru o tanara domnisoara care va putea sa inteleaga toate etapele prin care trece, dar si sa se organizeze mai usor.

Agenda embosata

Agenda disponibila pe: emag.ro
Pret: 49.30 Lei

Parental Advisory

Jurnalul este jurnal dintr-un anumit motiv: nu vrei ca altcineva sa afle ce ai gandit, zis sau facut. Ai in fata ta un notebook cu pagini A5 a carui coperta contine mesajul cel mai potrivit pentru parintii curiosi, care, fie ii face si mai curiosi, fie ii determina sa respecte intimitatea proprietarului.

Citește și:

Parental Advisory Notebook

Agenda disponibila pe: okian.ro
Pret: 51.99 Lei

Agenda etno

Stim ca esti mandra de tara in care te-ai nascut, ca iti place sa porti ia romaneasca si ca ai vrea sa le transmiti celorlalti iubirea ta pentru Romania, de aceea ai nevoie de o agenda etno pe care sa tii cu mandrie pe biroul de la munca.

Agenda etno

Agenda disponibila pe: emag.ro
Pret: 33.86 Lei

Jurnalul I Can’t Sleep

Pentru noptile in care gandurile nu te lasa sa adormi, inarmeaza-te cu jurnalul I Can’t Sleep in care sa notezi tot ce te framanta sau te entuziasmeaza la ore tarzii.

Jurnalul I Can’t Sleep

Agenda disponibila pe: okian.ro
Pret: 75.99 Lei

Care e agenda care ti se potriveste cel mai bine stilului tau?

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.