Setari Cookie-uri

O noapte la muzeu pe DVD

Fisa postului: paznic de noapte. Ce slujba poate fi mai plictisitoare?! Insa, cand locul de munca este Muzeul de Stiinte Naturale, unde toate exponatele, aparent incremenite, prind viata noaptea, nimic nu poate fi mai palpitant!

Fia postului: paznic de noapte. Ce slujb poate fi mai plictisitoare?! Ins, cand locul de munc este Muzeul de tiine Naturale, unde toate exponatele, aparent incremenite, prind via noaptea, nimic nu poate fi mai palpitant! Nivelul de adrenalin crete periculos de mult i paznicul intr, vrand-nevrand, intr-o curs trepidant care transform muzeul intr-un adevrat camp de lupt. Pzea, incepe aventura!

Produs de 20th Century Fox, filmul “O noapte la muzeu”, lansat acum pe DVD, ofer cinefililor o multitudine de bonusuri care ii vor introduce in culisele filmului: scene tiate, completate de comentariile regizorului Shawn Levy, greeli amuzante de la filmri, maimureli, o prezentare a poznaului schelet de Tyrannosaurus Rex ce alearg pe coridoarele muzeului i alte surprize. In plus, filmul beneficiaz de o prezentare in premier pe piaa cinematografic romaneasc: coperta lenticular, care creeaz o imagine tridimensional i ofer perspective diferite in funcie de unghiul din care este privit. Cinefilii vor aprecia i calitatea tehnic excelent a filmului: ecran lat i sonorizare 5.1 Dolby Surround. Toate acestea ii vor determina pe iubitorii filmului s-i doreasc in colecie DVD-ul “O noapte la muzeu”. Cu atat mai mult cu cat este o comedie nstrunic, pentru cei mici i cei mari deopotriv.

Ben Stiller nu-i dezminte talentul comic in rolul lui Larry Daley. Tat divorat i omer cu experien, Larry reuete s se angajeze ca paznic de noapte la Muzeul de tiine Naturale. In prima sa noapte la muzeu, Larry primete o lantern gigantic i un manual de instruciuni. Din pcate, acestea nu-i vor fi de mare folos dup inchiderea muzeului, cand toate exponatele prind via sub influena unui strvechi blestem egiptean. Fiine preistorice, animale slbatice, rzboinici maiai i eroi legendari, soldai romani i cowboy in miniatur incep s forfoteasc sub privirea uluit a noului paznic. i haosul se dezlnuie: animalele ii fac de cap nestingherite prin muzeu, soldaii reinvie scene de lupt legendare, nite oameni de Neanderthal aproape dau foc muzeului, iar Larry are de infruntat o grmad de pericole - un schelet de Tyrannosaurus Rex i Attila Hunul il fugresc pe coridoare, cowboy-ii i soldaii il vaneaz fr mil, iar Dexter, o maimu capucin, mai c-l scoate din mini.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.