Setari Cookie-uri

5 motive sa nu ratezi #Dichisar de Florii

23-24 Aprilie-editie aniversara 1 an!

dichisar

Pentru cine nu stie inca, evenimentele #Dichisar sunt intalnirile oficiale ale celei mai mari comunitati creative din Romania: Breslo.ro. E plin de creatori romani alesi pe spranceana, muzica buna si mult fun, fun, fun! Abia asteptam sa ne vedem din nou la editia de Florii!

INTRARE GRATUITA! Detalii pe evenimentul Facebook

Se intampla in weekend-ul 23-24 Aprilie, 09:00-20:00, in pina febra a cadourilor de Paste si Florii, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Starbucks Unirii). Luati-va si prietenele! Uite de ce:

1. #Dichisar implineste 1 an si are peste 100 de cadouri de dat!

“Tombola cu Multumim” e modul creatorilor #Dichisar de a-i rasplati pe toti cei ce sustin handmade-ul romanesc. Cumpara orice, trage un biletel castigator si pleci acasa cu inca o punga de cadouri!

2. Cadouri super-creative pentru Paste si Florii, ca nicaieri altundeva

Iepuras si pentru adulti si pentru copii: jucarii destepte, sosete colorate, tricouri amuzante, genti din piele, rochii de primavara si cosmetice bio, fiecare alese bob cu bob si lucrate individual de cei mai talentati creatori romani.

Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toti

Citește și:

3. Muzica buna, bere romaneasca, cake pops si cafea pentru cunoscatori

Pentru ca e weekend, suntem adulti si facem ce vrem. Sambata nu te opreste nimeni sa iei un brunch lenes numai din macaroons, cu o bere artizanala langa. Ia-ti si o cafea cu bezele doar pentru ca poti si plimba-te cu ea printre standurile expozantilor, in pasi de dans! Te ajuta Coftale, Berero si Martipan creativ.

4. Tatuaje cu henna, coafuri impletite si rasfat de primavara

Treci pe aici la #Dichisar inainte de pleci in oras si opreste-te in Coltul cu Rasfat. Te asteapta Laura Constantin de la Henna Journey si Mihaela Paun de la Impletituri sa te gateasca cum numai ele stiu.

5. Fara fite. Doar lucruri incredibil de frumoase si oameni care stiu sa iti zambeasca

Cand te intampina cu zambet larg atat creatoarii de jucarii Montessori, cat si autorii de bijuterii contemporane, iti dai seama ca ai ajuns la locul potrivit. Breslo spune asa:

“E un targ care promoveaza calitatea ca pe o standard normal, nu ca pe un privilegiu elitist, deci e relaxat si fun. Toate creatiile sunt extrem de atent selectate, dar nimeni nu se ia prea in serios. Ne face placere sa il organizam si ne concentram mult pe atmosfera: muzica buna, cafea parfumata, expozanti talentati care stiu sa zambeasca si sa te faca sa te simti bine.”

Citește și:

Va asteptam cu drag la #Dichisar de Florii, pe 23-24 Aprilie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, sa nu uitati! https://www.facebook.com/events/505880716282016/

Despre Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 140 000 de membri iubitori de creativitate romaneasca, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 7 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca al handmade-ului romanesc.

Despre seria de evenimente Dichisar
Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati. Evenimentele Dichisar sunt construite in jurul unui numar limitat de expozanti foarte atent selectionati si piperate cu actiuni fun din sfera beauty&lifestyle.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.