Setari Cookie-uri

Ratatouille, cel mai original film de animatie al anului

Regizorul premiat cu Oscar Brad Bird si uimitorii povestitori de la Studiourile de Animatie Pixar va prezinta RATATOUILLE, cea mai originala comedie a verii, despre una dintre cele mai putin probabile prietenii imaginabile.

Regizorul premiat cu Oscar Brad Bird i uimitorii povestitori de la Studiourile de Animaie Pixar v prezint RATATOUILLE, cea mai original comedie a verii, despre una dintre cele mai puin probabile prietenii imaginabile.

Personajul principal al filmului este un obolan pe nume Remy, care indrznete s viseze un vis imposibil: el vrea s devin maestru al artei culinare, un buctar rafinat intr-un restaurant franuzesc de cinci stele. Impreun cu Linguini, un biat srac, care duce gunoiul, el ii croiete propriul drum plin de imaginaie, pentru a deveni cel mai mare buctar din Paris. Toat viaa lui, Remy a avut un extraordinar sim al mirosului i un vis cu totul neobinuit pentru un obolan: s gteasc intr-un restaurant rafinat. Fr a se lsa intors din drum de evidenta problem a reuitei unui obolan in universul unei profesii care urte cel mai mult roztoarele, ca s nu mai pomenim de familia care il indeamn s se mulumeasc doar cu obinuitul stil de via "pe mormanul de gunoi", Remy ii vede de visurile sale, pline de flambe-uri i saute-uri.

Dar cand ajunge efectiv intr-un restaurant parizian devenit celebru datorit eroului su culinar, Auguste Gusteau-a crui mantr, “oricine poate s gteasc”, a devenit sursa de inspiraie a vieii lui Remy-el descoper in scurt timp c poate fi extrem de periculos s fii descoperit in buctrie, dac ai musti i coad. i tocmai cand visurile lui Remy par gata s se destrame, el descoper exact lucrul de care avea nevoie: un prieten care s cread in el. Este vorba despre biatul care strange gunoiul din restaurant, un tip sfios, marginalizat i pe cale s fie concediat. Acum, pentru c nu mai au nimic de pierdut, Remy i Linguini formeaz un parteneriat extrem de puin probabil, in care corpul stangaci al lui Linguini este indrumat de creierul creator al lui Remy, intorcand Parisul pe dos i conducandu-i pe un drum incredibil, cu rsturnri de situaie comice, evoluii emoionante i cele mai neverosimile momente de triumf, pe care niciunul dintre ei nu i le-ar fi putut imagina fr cellalt.



Disney-Pixar prezint RATATOUILLE - un film in regia lui Brad Bird, produs de Brad Lewis, cu John Lasseter i Andrew Stanton ca productori executivi. Aducand la via un ir memorabil i extrem de divers de personaje remarcabile, printre actorii care le imprumut vocile lor se numr cunoscutul stand-up comedian Patton Oswalt; catigtorul Globului de Aur, Brian Dennehy; catigtorul Premiului Emmy®,,Brad Garrett; vedeta de comedie nominalizat la Premiul Emmy® Janeane Garofalo; actorul nominalizat la Oscar® Ian Holm i legendarul actor nominalizat de opt ori la Oscar Peter O'Toole.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.