Setari Cookie-uri

Scrisoare fara litere

Editura Paralela 45 a lansat joi, 20 septembrie a.c, in magazinul Diverta din Plaza Romania, titlul "Scrisoare fara litere", noua carte a tinerei autoare Brindusa Luciana Grosu. Evenimentul de lansare l-a avut ca invitat de onoare pe actorul si regizorul Ion Lucian.

Editura Paralela 45 a lansat joi, 20 septembrie a.c, in magazinul Diverta din Plaza Romania, titlul “Scrisoare fara litere”, noua carte a tinerei autoare Brindusa Luciana Grosu. Evenimentul de lansare l-a avut ca invitat de onoare pe actorul si regizorul Ion Lucian.

A doua aparitie editoriala a Brindusei Luciana Grosu, in varsta de 18 ani, este un roman initiatic, al incercarilor, al greselilor, al deciziilor si al transformarilor. Atat pe planul fantastic, cat si pe cel real, personajele sunt confruntate cu propriile lor limite si aleg sa-si schimbe viata. Evolutia este posibila, daca suntem uniti. Acesta este mesajul „Scrisorii fara litere”, scrisoare imaginara ce trece dincolo de toate barierele reale ce ne separa.

Cartea prezinta o lume magica, diversa, surprinzatoare, contradictorie. O lume unde devenirea este cheia evolutiei, unde fiintele viseaza la cunoastere, la perfectiune, dar si la libertatea oamenilor ce au sentimente si pot opta. Va reusi oare Dominic, copilul venit din lumea oamenilor, sa schimbe pentru totdeauna acest Univers? Va putea Clymene, vulpea albastra, sa dezlege misterul lumii ei si sa afle cine este ea cu adevarat?

Despre autoare

Brindusa Luciana Grosu, in varsta de 18 ani, este unul dintre tinerii scriitori care au o deja o biografie literara.

A obtinut, la 14 ani, un premiu pentru poezie in cadrul Concursului National Tinere Condeie, iar in 2002, Premiul International al Concursului Je bouquine, organizat de Bayard Press Franta, pentru toate tarile francofone. In 2005 i s-a decernat Premiul Juriului pentru Debut la Festivalul National de Creatie “Mihai Eminescu”

Este castigatoarea concursului international de eseuri Learning to live togheter promoting tolerance and diversity in globalised societies, organizat de GOI Peace Foundation, Tokyo 2006.

A debutat ca romanciera cu titlul “Realitatea Imposibila” publicata in 2004, la editura Humanitas.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.