Setari Cookie-uri

Tonica de sarbatoare

In editia din decembrie a revistei Tonica gasesti cateva articole si interviuri foarte interesante cu Iulia Vantur despre implantul cu silicon, cu jurnalista Corina Dragotescu despre lupta cu cancerul de ovare, o boala pe care jurnalista a invins-o. Daniel Buzdugan dezvaluie "ce-si doresc barbatii" intr-un interviu haios. Multe alte articole de Sarbatoare si emotia apropierii Craciunului si noului an. De asemenea, cateva cuvinte ale Ancai Vlad, o femeie de afaceri de succes si in primul rand o mama dedicata copiilor sai.

Anca Vlad: “Stimati tati, copiii ramasi la mame sunt in siguranta”

Recent baiatul meu a implinit 14 ani. A sperat pana seara tarziu ca va fi sunat de tatal lui, scuzandu-l spre seara, pentru a mia oara: “Mami, cred ca a uitat ca e ziua mea!”.

Stimati tati, copiii ramasi la mame sunt in siguranta.




Daniel Buzdugan: „Femeia ideala trebuie sa fie naturala, ca daca nu-i naturala se duce la prima spalare”


Nu stiu ce-si doresc barbatii... ca nu i-am intrebat. Probabil ca de la Nicoleta Luciu vor cu totii acelasi lucru... un autograf muzical!

Si barbatii si femeile iubesc in acelasi mod. Exceptie fac unele femei care iubesc doar daca ai 4x4, vila in Primaverii sau piscina in fata ochilor.

Iulia Vantur: „Operatia estetica am facut-o pentru mine”

De curand, Iulia Vantur a apelat la o interventie chirurgicala pentru marirea bustului. Este una din putinele persoane care au avut insa si curaj sa vorbeasca despre acest subiect. „Mi-am dorit foarte mult acest lucru, m-am documentat foarte bine inainte, am ales un medic in care am avut incredere, am respectat toate indicatiile cu sfintenie si totul a mers foarte bine. In niciun caz nu m-as fi supus unei asemenea interventii daca stiam ca sanatatea mi-ar fi fost pusa in pericol. Perioada post-operatorie de recuperare a insemnat foarte multa disciplina. Am respectat tot ce mi-a prescris medicul (medicamente, bustiera) si nu a fost nicio problema. Mi-am revenit destul de repede. A treia zi eram chiar la serviciu. Singurul inconvenient este ca nu pot merge la sala cateva luni, dar exercitii fac, mai ales pentru partea inferioara a corpului.”

Lavinia Sandru: „Darius este varianta mea masculina”

Cel mai important, in perioada prenatala si dupa, este sprijinul partenerului. „Darius este varianta mea masculina si relatia noastra nu s-a schimbat cu nimic dupa nasterea Sarei. Ne intelegem perfect. Daca m-as fi nascut barbat, as fi fost ca Darius.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.