Setari Cookie-uri

Ce gafe au facut vedetele la nunta lor

De multe ori tragem cu ochiul la nuntile vedetelor si incercam sa ne inspiram din felul in care acestea s-au desfasurat. Sunt multe lucruri frumoase de vazut, nu zic nu, insa uneori celebritatile mai fac si greseli de-a dreptul penibile.

De multe ori tragem cu ochiul la nuntile vedetelor si incercam sa ne inspiram din felul in care acestea s-au desfasurat. Sunt multe lucruri frumoase de vazut, nu zic nu, insa uneori celebritatile mai fac si greseli de-a dreptul penibile.

Teresa Brown & Mark Allerton

Vai-vai ce noapte a nuntii in patul conjugal au avut cei doi! Nunta a decurs ea cum a decurs, nu sunt lucruri de reprosat, insa cand cei doi insuratei s-au retras in camera de hotel de deasupra restaurantului din Aberdeen unde nuntasii isi continuau petrecerea cei doi au inceput sa se certe si nu oricum. Si-au reprosat diverse atitudini pana cand mireasa, enervata la culme, a devenit violenta. El a lovit-o peste o mana pe tanara scotiana, iar aceasta cu cealalta mana si-a scos pantoful cu toc cui si si-a lovit sotul direct in cap. Tot scandalul nu s-a orpit aici: tipete, alergari prin camera, iar nuntasii de dedesubt nu stiau ce sa creada. Mirele a fugit din camera hotelului si s-a refugiat la receptie bandajat cum a putut saracul cu un prosop, caci ranile de la bataia administrata de mireasa cu pantoful sangerau. Ce mai, totul s-a terminat la politie... cu arestarea miresei! Tineti minte ca nu cumva sa demarati vreo cearta la nunta voastra, caci in momentele acelea, obositi, epuizati, sa nu aveti o reactie agresiva.

Celine Dion & René Angelil

O mireasa superba, o nunta reusita aproape in totalitate, costuri mari etc. Totusi o greseala s-a strecurat in organizarea acestei nunti: alegand o tema egipteana, cei doi insuratei trebuiau sa fie carati de niste “sclavi” poleiti in aur. Pana aici planurile au decurs bine, insa nu a fost foarte frumos ca un om de talia lui René Angelil sa fie purtat pe umerii “sclavilor”.

J.Lo. & Cris Judd

Ca orice nunta a celebritatilor, banii sunt aruncati in stanga si in dreapta pentru ca minunatul eveniment sa fie cat mai frumos si mai luxos. Organizarea este destul de greu de facut, chiar daca cei doi au avut persoane special angajate pentru acest lucru. Se spune ca cel mai bun lucru e cel facut de mana ta. Vedeta insa nu a verificat toate detaliile pentru nunta, astfel ca s-a strecurat o gafa pe care Cris Judd nu i-a iertat-o nici pana azi: numele acestuia era scris gresit pe tortul de nunta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.