Hollywood Multiplex si CinemaPRO dau startul distractiilor de vara.

Kylie Minogue se casatoreste cu un barbat de 28 de ani. Uite cum arata!

Vara aceasta soseste mai devreme pentru spectatorii Hollywood Multiplex si CinemaPRO. Cei care vor merge pana pe 14 mai la film vor avea ocazia de a se bucura de vacante de neuitat, cu plaje interminabile, peisaje splendide si orase stravechi. Nu vor lipsi nici invitatiile la super concertul Kylie Minogue sau biletele la circ.

Mini-vacanta in mijlocul Marii Mediterane

Hollywood Multiplex Bucuresti Mall le-a pregatit cinefililor pasionati de sporturi acvatice si vacante la malul marii patru zile pe plajele de vis din Sardinia. Cei doi norocosi vor avea posibilitatea de a se bronza pe plaja cu nisip roz de la Porto Ferro si de a vizita ruinele orasului fenician Tharros, Templul Zeitei Norocului din Porto Torrres, precum si vestigiile civilizatiei nuragice de la Nuraghic.

Si pentru ca distractia sa fie pe deplin, iubitorii de film se mai pot alege si cu alte surprize, cum ar fi invitatii de doua persoane la mega concertul Kylie Minogue, de pe 17 mai, si bilete duble la cinema.

Evadare la Marea Egee

Doi dintre cei mai fideli spectatori CinemaPRO vor petrece, in aceasta vara, 7 zile de rasfat si aventura in tinutul contrastelor, Creta. Aflata la granita dintre stravechi si nou si la confluenta a trei continente, Europa, Asia si Africa, insula ii va bucura atat pe iubitorii de sporturi nautice, de alpinism sau catarat, cat si pe cei interesati de civilizatiile stravechi. Astfel, castigatorii vor avea posibilitatea de a vizita pestera in care s-a nascut Zeus sau Palatul Knossos, celebru pentru legendarul labirint al Minotaurului si tronul regelui Minos.
In plus, toti vizitatorii cinematografului vor putea castiga, pana pe 14 mai, bilete la Circul Globus si invitatii la film.

Excursie in orasul zeilor

Iubitorii de film oradeni vor fi rasplatiti de Hollywood Multiplex Lotus cu un sejur de doua persoane in Atena. Cei doi norocosi vor putea admira celebrele constructii antice grecesti, cum sunt Partenonul de pe Acropole, Templul lui Zeus Olimpianul, Stadionul Olimpic si Poarta lui Hadrian; si vor avea ocazia de a-si face cumparaturile in cartierul Plaka, supranumit de turisti “Montmartre al Atenei”.
Mai mult decat atat, toti cei care vor vizita cinematograful, intre 16 aprilie si 14 mai, se vor putea numara printre castigatorii de invitatii duble la concertul divei australiene.

Foto: Kylie Minogue, extrem de sexy cu hainele pe ea. Dar cum arata DOAR in costum de baie?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: