Setari Cookie-uri

Super-Raii se dezlantuie pe DVD

Incurcate sunt caile adolescentei... iar hormonii nu fac deloc situatia mai usoara. Disperati sa scape de stigmatul virginitatii inainte de a pleca la colegiu, trei liceeni pun la cale o petrecere de pomina. Reteta succesului: bautura!

Incurcate sunt caile adolescentei... iar hormonii nu fac deloc situatia mai usoara. Disperati sa scape de stigmatul virginitatii inainte de a pleca la colegiu, trei liceeni pun la cale o petrecere de pomina. Reteta succesului: bautura! Cum fac rost de ea? Vedem in „Super-Rai” (Superbad), o comedie trasnita despre nelinistile, temerile si visele adolescentilor, disponibila acum pe DVD in editia extinsa, necenzurata.

Ce poate fi in capul unui neinitiat in secretele vietii sexuale numai realizatorii filmului stiu, ca au deja experienta din „Virgin la 40 de ani” si „Un pic insarcinata”. Seth (Jonah Hill) si Evan (Michael Cera), doi prieteni de nedespartit, trec prin furcile caudine ale maturizarii sexuale. Colegiul e la doar cateva luni distanta, hormonii le joaca feste si gandul le sta la un singur lucru: fete si iar fete.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.