Setari Cookie-uri

Super-Raii se dezlantuie pe DVD

Incurcate sunt caile adolescentei... iar hormonii nu fac deloc situatia mai usoara. Disperati sa scape de stigmatul virginitatii inainte de a pleca la colegiu, trei liceeni pun la cale o petrecere de pomina. Reteta succesului: bautura!

Daca Evan e timid si se fastaceste in preajma lor, Seth este chiar prea indraznet, guraliv si fustangiu si se pricepe de minune la discursuri motivationale: «Auzi atatea fete care se plang: „N-ar fi trebuit sa fac greseala de a ma culca cu tipul ala”. Ei bine, noi putem fi acea greseala! » Inspirat, nu?

Dar cum sa-si puna planul in aplicare? Simplu: o mega-petrecere cu bautura atrage ca un magnet toate pustoaicele amatoare de senzatii tari. O singura problema ar fi: sunt amandoi minori, nu pot cumpara alcool. Noroc ca prietenul lor Fogell (Christopher Mintz Plasse, debutant) isi procura un act de identitate fals. Toate bune si frumoase, daca Fogell n-ar avea o fata autentica de pusti si nu si-ar fi gasit drept nume nici mai mult, nici mai putin decat... McLovin. McLovin si atat. Goana dupa bautura incepe si, odata cu ea, si peripetiile.

Dintr-un pusti care aspira la statutul de adult, „McLovin” ajunge, tam-nesam, victima unui jaf comis in magazinul de unde vroia sa cumpere bautura, ba chiar prieten la catarama cu politistii care ancheteaza cazul. De aici, belelele se tin lant, intr-o avalansa de momente comice si penibile, in acelasi timp, pentru ca distractia sa culmineze in mult-asteptata seara a petrecerii: bautura nu lipseste, fetele vizate sunt prezente si atmosfera promite un deznodamant fericit, daca o vizita neprevazuta nu le-ar strica jocurile amoroase. Ce se intampla de-a fir a par veti vedea urmarind „Super Rai”, o comedie trasnita si empatica despre nelinistile, temerile si visele adolescentilor.

Pentru o distractie totala, acum puteti urmari editia extinsa si necenzurata, insotita de bonusuri: comentarii audio cu producatorii si actorii filmului, scene alternative si extinse, inregistrari sterse, filmulete despre productia „Super-Rai”, trailere si compilatii de clipuri. Filmul este distribuit de Prooptiki Romania. Pret minim recomandat: 49,9 RON.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: