Kudika si Universal Music Romania iti aduc in dar muzica preferata!

Mariah Carey se casatoreste cu un magnat. Cum arata viitorul sot al vedetei?

Poti fi una dintre cele 3 castigatoare care vor primi unul din albumele puse la dispozitie de Universal Music Romania!

Saptamana aceasta ai de ales intre MARIAH CAREY – E= MC2 si DUFFY – ROCKFERRY.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail pe adresa office@kudika.ro in care sa ne spui ce album iti doresti sa castigi si de ce. Te rugam sa mentionezi si orasul unde locuiesti!

MARIAH CAREY – E= MC2

Mariah Carey
Dupa trei ani de la succesul ultmului album The Emancipation of Mimi care a vandut peste 10 milioane de exemplare, Mariah Carey revine cu un material nou care pastreaza aceeasi formula ce i-a adus succesul. La acest album artista a colaborat cu producatori renumiti ca Jermaine Dupri, Tricky Stewart, DJ Toomp sau Scott Storch.

E= MC2 contine 13 piese ce imbina perfect ritmurile R&B si soul iar vocea Mariahei ne incanta ca intotdeauna.

Contine single-ul Touch My Body.

Disponibil in format Special Pentru Romania la pretul de 29.9 lei.

DUFFY – ROCKFERRY

Duffy
Inzestrata cu o voce puternica, un timbru ferm si particular, acompaniata de o trupa de 6 muzicieni, Duffy evoca muzica alaturi de care a crescut. Artista imbina perfect blues-ul nostalgic cu un sound rustic al unei vieti moderne. Influentata de Doris Duke, Bettye Swann, Scott Walker si Richard Hawley, Duffy este o Dusty Springfield a secolului 21.

Rockferry, albumul de debut al senzatiei anului 2008 reprezinta chintesenta stilului sau muzical. Realizat in colaborare cu Bernard Butler, materialul contine 10 piese printre care si hit-ul Mercy, care a facut deja senzatie in topurile din Marea Britanie reusind sa se pozitioneze pe primul loc timp de 5 saptamani consecutive.

Video: Te dor urechile cand o asculti live. Diva Mariah Carey si-a pierdut complet vocea
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: