Setari Cookie-uri

Cele mai invidiate cupluri de la Hollywood

Cei de la Hollywood simt de multe ori ca cnu sunt perceputi de cei din jur ca fiind oameni normali, cu nevoi relationale, sentimentale etc. De multe ori partenerii sau partenerele celor de la Hollywood profita de celebritatea acestora, creandu-si cariera pe baza notorietatii lor (cazul Britney Spears - Kevin Federline spre exemplu) si iata un motiv pentru care vedetele isi aleg jumatatea perfecta tot de pe platoul de filmare.

Cei de la Hollywood simt de multe ori ca nu sunt perceputi de cei din jur ca fiind oameni normali, cu nevoi relationale, sentimentale etc. De multe ori partenerii sau partenerele celor de la Hollywood profita de celebritatea acestora, creandu-si cariera pe baza notorietatii lor (cazul Britney Spears - Kevin Federline spre exemplu) si iata un motiv pentru care vedetele isi aleg jumatatea perfecta tot de pe platoul de filmare.

La Hollywood cupluri celebre se nasc si se dezbina, foarte putine dintre acestea finalizand in casatorii care, adesea, isi afla capatul de drum intr-un divort. Totusi, indiferent de viitorul cuplurilor, unele dintre acestea reusesc sa starneasca adevarate valuri de interes si invidie in jurul lor.

Dintre cele mai invidiate cupluri de la Hollywood putem vorbi despre Angelina Jolie si Brad Pitt, de departe cel mai faimos cuplu din lume. Cei doi au inceput o relatie de dragoste furtunoasa, fiind implicati la inceput de drum intr-un mare scandal care avea ca subiect faptul ca Angelina era "cealalta" femeie din viata lui Brad. In apararea sa, actrita nu a avut de spus decat urmatoarele lucruri: "nu am cum sa fac asa ceva stiind ca si tatal meu a inselat-o pe mama cu o alta femeie. Nu este un lucru pe care l-as putea uita. Nu m-as mai putea privi in oglinda dimineata si in plus nu m-as simti niciodata atrasa de un barbat capabil sa-si insele nevasta". Ca orice relatie, cei doi au avut de infruntat si bune si rele, iar acum se pare ca vor finaliza printr-o casatorie ce se anunta in vara aceasta.

Secretul unui mariaj fericit este tinut de catre Will Smith si Jada Pinkett Smith. Casatoriti din 1997, cei doi au impreuna un baiat si o fata, Jayden Cristopher Syre si Willow Camille Reign, nascuti in 1998, respectiv 2000. Will mai are un baiat, Willard Cristopher III, din casatoria cu actrita Sharee Zampino, de care a divortat in 1995. Will Smith sustine ca cel mai mult in relatia de cuplu conteaza tratarea sotiei ca pe o rgina: „Ea trebuie sa fie in primul gand atunci cand te trezesti si trebuie sa fie motivul primului lucru pe care il faci; tot ea trebuie sa fie prezenta in ultimul gand si sa fie parte din ultimul lucru pe care il faci intr-o zi“. Jada Smith sustine ca pentru a tine un barbat trebuie sa fii mereu sexy si iubitoare, tandra si romantica, toate acestea chiar daca ai copii de crescut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.