Setari Cookie-uri

Vedete care si-au facut implanturi

Pentru vedete, aspectul fizic este unul dintre cele mai importante atuuri. Insa nu toate au fost inzestrate de Mama Natura cu o frumusete desavarsita precum in cazul Angelinei Jolie. Asadar, pentru a-si corecta defectele, unele vedete au devenit prietene cu bisturiul.

Lindsay Lohan Neastamparata Lindsay Lohan a intrat in gura presei din cauza petrecerilor salbatice la care participa, a drogurilor si a alcoolului. Lindsay a fost acuzata ca si-ar fi modificat bustul dupa ce a slabit drastic. Zvonul a fost insa negat de agentul de presa al actritei, sustinand ca Lindsay Lohan nu a suferit nicio operatie estetica.

mariah Carey

Mariah Carey
s-a transformat dintr-o fata cuminte intr-o diva sexy dupa ce a divortat de boss-ul de la Sony, Tommy Mottola. Odata scapata de sub aripa excesiv de protectoare a acestuia, Mariah Carey a renuntat la hainele batranesti in detrimentul fustelor scurte si a rochiilor extreme de provocatoare. Complexata din tinerete de sanii mici, Mariah a rezolvat la scurt timp dupa divort si aceasta problema.

Pamela Anderson Pamela Anderson a declarat, de nenumarate ori, ca succesul sau se datoreaza in mare parte sanilor sai imensi (de parca ar fi fost vreo indoiala in aceasta privinta). Vedeta Plyboy a trecut prin 3 operatii estetice pentru a ajunge la marimea ideala. La doi ani dupa ce a parasit serialul “Baywatch”, Pamela Anderson si-a scos implanturile cu silicon pentru a fi luata in serios la Hollywood. Actrita si-a dat repede seama ca a fost o miscare gresita si a apelat la o noua pereche de sani falsi, spre fericirea tuturor barbatilor din lume.

Fashion-icon pentru milioane de femei, contestata de unii critici, Victoria Beckham este o vedeta care starneste reactii adverse la fiecare aparitie in public. Dupa 3 nasteri, Posh Spice arata mai bine ca pustoaicele de 18 ani si sustine ca nu face nimic pentru a arata fabulos. De asemenea, Victoria Beckham a declarat in nenumarate randuri ca nu are implanturi cu silicon, dar dupa ce a alaptat 3 copii, cine o mai crede?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.