Setari Cookie-uri

Vedete care si-au facut implanturi

Pentru vedete, aspectul fizic este unul dintre cele mai importante atuuri. Insa nu toate au fost inzestrate de Mama Natura cu o frumusete desavarsita precum in cazul Angelinei Jolie. Asadar, pentru a-si corecta defectele, unele vedete au devenit prietene cu bisturiul.

Sursa foto caricatura: PrettyOnTheOutside.com

Pe plaiurile mioritice, situatia e cam aceeasi. Exista vedete care au admis de la inceput ca si-au operat sanii, iar altele sustin ca tine de intimitatea lor sa nu recunoasca ce e evident pentru o intreaga natiune.

Delia Matache a recunoscut ca a apelat la ajutorul esteticianului pentru a avea sanii la care a visat dintotdeauna. In urma cu un an, Mihaela Radulescu a admis ca si-a facut implanturi cu silicon dupa nasterea fiului sau, Ayan. Alte vedete care le-au urmat exemplul au fost Iulia Vantur, JoJo, Simona Patruleasa sau Anna Lesko.

De cealalta parte a baricadei, se afla Monica Barladeanu, Andreea Raicu sau Cristina Rus care refuza sa faca vreun comentariu pe aceasta tema.

Sursa foto: Jack Daniel’s

Banuiesc ca ai aflat deja, dar eu imi fac datoria sa anunt, ca si tu poti avea sani de vedeta! Tot ce trebuie sa faci este sa participi la concursul nostru!

Un articol de Roxana Pitic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.