Setari Cookie-uri

Castiga albume cu muzica ta preferata!

Kudika si Universal Music Romania iti aduc in dar muzica preferata!

Kudika si Universal Music Romania iti aduc in dar muzica preferata!

Poti fi una dintre cele 3 castigatoare care vor primi unul din albumele puse la dispozitie de Universal Music Romania!

Saptamana aceasta ai de ales intre THE FEELING – JOIN WITH US si STEREOPHONICS – PULL THE PIN

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail pe adresa office@kudika.ro in care sa ne spui ce album iti doresti sa castigi si de ce. Te rugam sa mentionezi si orasul unde locuiesti!

THE FEELING – JOIN WITH US

Atunci cand The Feeling au aparut pentru prima data in 2006 cu albumul Twelve Stops and Home, erau ca niste arhitecti care incercau sa isi defineasca propriul stil, un amestesc de soft rock si pop. Doi ani mai tarziu, Join With Us, cel de-al doilea album al trupei The Feeling reuseste sa se claseze pe primul loc in Topul UK in chiar in prima saptamana de la lansare. I Thought It Was Over, prima piesa de pe album aduce in prim plan beaturile disco si acordurile de chitara armonice. Atmosfera plina de viata este continuata de single-l care da titlul albumului si de Turn It Up.

Un produs Universal Music Romania disponibil in format Special Pentru Romania la pretul de 29.9 lei, TVA inclus.

STEREOPHONICS – PULL THE PIN

Dupa zece ani de cariera, Stereophonics lanseaza cel de-al saselea album de studio. Coperta albumului a fost prezentata prin intermediul unui newsletter catre abonati inainte de lansarea oficiala a materialului, o modalitate originala de a capta interesul publicului.

Sunetul unui buletin de stiri si al unei sirene deschid piesa Soldiers Make Good Targets inainte de acordurile de chitara puternice si tobele lui Javier Weyler. Un single ce devine antrenant odata cu refrenul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.