Setari Cookie-uri

Vedete surprinse in momente jenante

Vedetele internationale sunt foarte atente cu imaginea lor si incearca din rasputeri sa nu le ofere paparazzilor posibilitatea de a le surprinde in momente penibile

Vedetele internationale sunt foarte atente cu imaginea lor si incearca din rasputeri sa nu le ofere paparazzilor posibilitatea de a le surprinde in momente penibile. Insa cum a gresi este omeneste, iar celebritatile sunt si ele tot fiinte umane, doar ca un “pic” mai mediatizate, greselile lor sunt taxate imediat si devin o stire de senzatie pentru tabloidele din intreaga lume.

Ca artist, un concert live iti poate aduce foarte multe satisfactii, dar, in acelasi timp, te poate ajuta sa te faci de ras in fata fanilor si a celor care te urmaresc de acasa, din fata micului ecran. A aflat pe propria piele si Beyonce care s-a impiedicat de trenciul prea lung si a zburat, la propriu, de pe scarile amplasate pe scena. Rusinata de penibilul momentului, cantareata si-a rugat fanii sa nu posteze imaginile pe YouTube. Nimeni nu a tinut cont de rugamintea lui Beyonce, iar cazatura ei a aparut in jurnalele de stiri din intreaga lume.

In timpul turneului mondial de anul trecut, Gwen Stefani s-a confruntat si ea cu un astfel de moment stupid. Intr-un moment de neatentie, nonconformista Gwen a reusit performanta de a cadea nu pe scena, ci sub scena. Cantareata a urcat imediat inapoi pe scena si si-a continuat show-ul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Cel mai ghinionist la capitolul cazaturi pe scena a fost Dan Balan, fostul solist al trupei O-Zone. Aflat la Brasov, pentru a sustine un concert, cantaretul a cazut la repetitii cu scena cu tot. Show-ul a fost anulat, iar Dan Balan si-a luat concediu medical 2 saptamani pentru a se reface complet.

Dupa o perioada neagra atat in viata personala cat si in cariera, MTV i-a oferit lui Britney Spears sansa de a reveni fulminant pe scena muzicala. In 2007, Brit a cantat in deschiderea premiilor MTV Video Music Awards cel mai nou single al sau “Gimme More”. Presa, fanii, cat si colegii de breasla au asteptat cu sufletul la gura aceasta performanta, fiind convinsi ca Britney Spears va faca un show de zile mari, asa cum ne obisnuise in anii precedenti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.