Setari Cookie-uri

Vedete surprinse in momente jenante

Vedetele internationale sunt foarte atente cu imaginea lor si incearca din rasputeri sa nu le ofere paparazzilor posibilitatea de a le surprinde in momente penibile

Patru ani mai tarziu, in 2007, inconstienta lui Paris Hilton i-a complicat viata in cel mai absurd mod posibil: a petrecut 23 de zile la inchisoare pentru ca a condus beata. Drumul de acasa pana la inchisoare si imaginile cu Paris plangand in hohote au fost pentru presa de scandal ca o prajitura cu ciocolata dupa un regim de slabire foarte dur.
Dupa aceasta experienta traumatizanta, Paris a promis ca se va cuminti si ca nu se va mai urca bauta la volan niciodata.

Sexul vinde. Asta stie toata lumea si se pare ca acest lucru i-a ajuns la urechi si actritei Lindsay Lohan. Intrata intr-un con de umbra dupa ce si-a petrecut 3 luni intr-o clinica de reabilitare, starleta preferata a paparazzilor a reusit sa umple iar rubricile mondene cu aventurile sale sexuale. Ca si in cazul lui Paris Hilton, unul dintre fostii iubiti ai lui Lindsay a postat pe internet o fotografie care o infatisa pe actrita prestand o partida de sex oral. Infuriata la culme, Lindsay a negat autencitatea pozei, iar fostul iubit a refuzat sa comenteze acest incident neplacut.

Un articol de Roxana Pitic


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.