Kudika si Universal Music Romania iti aduc in dar muzica preferata!

Foto: Vezi aici cum arata tabloul pictat cu sangele lui Amy Winehouse

Poti fi una dintre cele 3 castigatoare care vor primi unul din albumele puse la dispozitie de Universal Music Romania!

Saptamana aceasta ai de ales intre Rihanna - Good Girl Gone Bad Reloaded si Amy Winehouse - Frank

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail pe adresa office@kudika.ro in care sa ne spui ce album iti doresti sa castigi si de ce. Te rugam sa mentionezi si orasul unde locuiesti!

Amy Winehouse - Frank

amy winehouseDupa succesul incontestabil al albumului Back To Black, care s-a vandut in aproape 10 milioane de exemplare, Amy Winehouse a decis sa lanseze varianta deluxe a albumului sau de debut, Frank. Lansat initial in 2003, Frank s-a bucurat de succes in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, fiind nominalizat la doua premii Brit Awards si primind doua discuri de platina.

In 2008 artista lanseaza varianta deluxe ce contine 18 piese noi printre care prestatii live, B-side-uri si remixuri. Un material cu peste 30 de piese in care veti recunoaste cu placere stilul inconfundabil Amy Winehouse.

Un produs disponibil la pretul de 74.9 lei, TVA inclus.

Rihanna - Good Girl Gone Bad Reloaded

rihannaDupa succesul incontestabil al albumului Good Girl Gone Bad, ce a fost rasplatit cu mai multe discuri de platina, Rihanna revine cu o varianta ce cuprinde trei piese noi: Disturbia, Take A Bow, If I Never See Your Face Again (in colaborare cu Maroon 5).

Take A Bow a fost realizat in colaborare cu Stargate si Ne-Yo, acesta din urma fiind si cel care semneaza muzica si versurile piesei. Aceeasi echipa a lucrat cu artista si la hit-urile Unfaithful si Hate That I Love You.

S-a lansat Lioness: Hidden Treasures - testamentul artistic al lui Amy Winehouse
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: