Setari Cookie-uri

Mamma Mia!

Meryl Streep joaca in rolul principal din filmul Mamma Mia!, adaptarea cinematografica a muzicalului de succes ce a fost vizionat de mai mult de 30 de milioane de spectatori, in 170 de orase si opt limbi in intreaga lume.

Prezentand-o pe Amanda Seyfried, star in devenire, alaturi de consacratii Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth si Julie Walters, filmul prezinta interpretarile actorilor pentru 17 piese clasice ABBA.

Inspirat de magia pieselor ABBA, de la Dancing Queen si S.O.S. la Money, Money, Money si Take a Chance on Me, Mamma Mia! promite sa fie o sarbatoare a mamelor si fiicelor si a vechilor prieteni.

Mamma Mia! este povestea unei mame singure si independente, Donna (Streep), detinatoarea unui mic hotel intr-o insula idilica din Grecia, ce isi pregateste de plecarea de acasa a copilei pe care a crescut-o singura, Sophie (Amanda Seyfried). Pentru nunta fiicei sale, Donna le-a invitat pe Rosie (Julie Walters) prietena ei de o viata si pe Tanya (Christine Baranski), colega sa de trupa din Donna and the Dynamos, iar Sophie a invitat trei oaspeti secreti din partea sa.

In cautarea identitatii tatalui sau pentru a o conduce la altar, Sophie descopera in paradisul mediteranean, pe care mama sa il vizitase acum 20 de ani, trei barbati din trecutul acesteia. In 24 de ore magice si haotice, o noua dragoste va inflori si o veche iubire va renaste.

Mixat si produs de geniile ABBA Benny Andersson si Björn Ulvaeus, coloana sonora Mamma Mia! nu va dezamagi, fie ca este vorba de Meryl Streep si Julie Waters care isi pun amprenta pe Dancing Queen,
fie ca Pierce Brosnan si Meryl’s interpreteaza SOS, fie ca toate personajele danseaza pe Voulez-Vous,
Mamma Mia! le are pe toate!

Din iulie disponibil si in Romania!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.