Setari Cookie-uri

Tango de octombrie

A aparut numarul de octombrie al revistei Tango!

In interviul luat de Alice Nastase, Marius Bodochi povesteste navalnic despre debutul sau in actorie, despre piesele in care a jucat si despre femeile care l-au iubit si pe care el le-a inselat, paradoxal, iubindu-le la fel de mult:
„N-am fost usa de biserica, recunosc, dar intotdeauna am fost de o maxima discretie, si daca m-am dus cu amanta X in seara asta, pai m-am intors acasa si am facut amor ca in prima zi. Cum dai de banuit? Daca te arati plictisit... Nu, inseland-o, eu o iubeam mai mult.“
Superstarul de numarul acesta este Leonard Cohen, artistul care a sustinut deja in Romania doua concerte fabuloase. Din material puteti afla cum pesimismul si depresia de care a suferit mereu i-au hranit talentul si i-au adus faima, atat ca poet si romancier, cat si ca muzician cu o voce si un stil inconfundabile.
Warren Beatty e starul hollywoodian pe care l-au iubit mii de femei, dar l-a cumintit numai una: sotia sa, Annette Bening. Tango a facut o lista cu doar cateva dintre cele mai celebre femei din vastul palmares amoros al actorului, printre care Diane Keaton, Isabelle Adjani, Madonna si chiar, dupa unele biografii, principesa Margareta de Romania.
In dosarul lunii octombrie, Simona Catrina, Aurora Liiceanu, Mihaela Burda si Corina Stoica aduc la lumina, fiecare in stilul jurnalistic deja consacrat, motivele care ne fac sa suportam orice in iubire, atunci “Cand ne incapatanam sa vrem o relatie”.
Foto: artista/Tango
TANGO – REVISTA DE CITIT SI IUBIT
Materialele integrale pot fi citite si pe www.revistatango.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.