Setari Cookie-uri

Bancuri de pe forumul Kudika

Pentru ca e vineri si pentru ca mai toata lumea abia asteapta sa se faca ora 6 si sa fuga acasa/la mare/ la munte� oriunde, numai in birou sa nu ramana, ne-am gandit sa va ajutam sa treceti peste zi cu cateva bancuri haioase, culese de pe forumul nostru si publicate chiar de voi!

Pentru ca e vineri si pentru ca mai toata lumea abia asteapta sa se faca ora 6 si sa fuga acasa/la mare/ la munte… oriunde, numai in birou sa nu ramana, ne-am gandit sa va ajutam sa treceti peste zi cu cateva bancuri haioase, culese de pe forumul nostru si publicate chiar de voi!

Sa incepem cu un banc de la Puffilici, pe care eu una mi-l amintesc ori de cate ori ajung intr-un sens giratoriu si rad copios pe seama lui:

bancuri O tipa blonda, superba, la volanul unei masini superbe, opreste la semafor. Apare "aurolacul" de zona si-i cere o tigara. Blonda i-o ofera imediat ca sa scape de el. Intre timp, se pune de verde si tipa pleaca in tromba. La urmatorul semafor, in mod ciudat, acelasi individ:
- Doamna, da-mi si un foc.
Tipa ii da bricheta cu totul, ca sa-l vada plecat de langa portiera si porneste mai departe. La al treilea semafor, acelasi individ (spre exasperarea blondei):
- Doamna, ai fost o dama buna cu mine asa ca, daca-mi dai 1 leu, te invat sa iesi din giratoriu.

Mia_mia ne-a amuzat cu un banc genial:

Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet: - Eu zic sa nu-l batem...

Bluemoon9 ne scrie reteta unei cura de slabire bazata pe consumul de calorii:

Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex:

Dezbracarea (ei):

- cu consimtzamantul ei 12 calorii
- fara consimtzamantul ei 187 calorii

Desfacerea sutienului:

- cu amandoua mainile 8 calorii
- cu o singura mana 12 calorii
- cu dintzii 85 calorii
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.