Castiga hainute Kinga Varga!

Castiga hainute Kinga Varga!

Sambata, 26 iulie 2008, orele 13:00-18:00 va invitam pe toti la un eveniment de exceptie: intalnirea cu Kinga Varga in cadrul campaniei Defineste-ti stilul prin feminitate alaturi de Kinga Varga.

Update: Din pacate, din pricina unor evenimente nepravazute, intalnirea din aceasta Sambata cu Kinga a fost anulata. Castigatoarele vor fi anunte pe email despre modul in care pot intra in posesia premiului

Sambata, 26 iulie 2008, orele 13:00-18:00 va invitam pe toti la un eveniment de exceptie: intalnirea cu Kinga Varga in cadrul campaniei “Defineste-ti stilul prin feminitate alaturi de Kinga Varga”.

Campania “Defineste-ti stilul prin feminitate, alaturi de Kinga Varga” este prima campanile din Romania care adduce in prim plan relatia directa dintre un designer vestimentar si publicul sau. Intalnirea cu designerul vestimentar va fi una neformala, cu prilejul careia veti avea ocazia sa stati de vorba cu Kinga, sa primiti sfaturi si sa va distrati.

kinga vargaEvenimentele se vor desfasura pe parcursul urmatoarelor doua luni in Constanta, Mamaia si Bucuresti. Primul, cel din Constanta se va desfasura Sambata, 26 iulie 2008, la magazinul La Pas (Str. Rascoala 1907 , Nr. 27) din Constanta. Kudika si Kinga Varga va vor astepta acolo pentru a va premia si pentru a va oferi reduceri. Iata cum:

In saptamana ce urmeaza va invitams a ne trimiteti un email pe office@kudika.ro in care sa ne spuneti parerea voastra despre designerul Kinga Varga si despre vestimentatia creata de aceasta. Asteptam emailurile voastre pana Luni, 21 iulie 2008. Cel mai frumos raspuns va fi premiat cu un articol Kinga Varga, iar urmatoarele 20 de raspunsuri frumoase vor primi un ceas personalizat Kinga Varga. In plus, toate cele 21 de castigatoare vor primi un bon de reducere la orice articol de vestimentatie Kinga Varga pe care il pot achizitiona chiar la eveniment.

Asadar, raspunzand la o singura intrebare ai ocazia sa castigi:

- Un articol vestimentar semnat Kinga Varga
- Unul din cele 20 de ceasuri personalizate Kinga Varga
- Unul dintre cele 21 de cupoane de reducere de 15%

Castigatoarele vor fi anuntate prin email Luni, 21 iulie 2008, si vor fi invitate la evenimentul din Constanta pentru a-si ridica premiul. Invitatia este valabila pentru toate cititoarele Kudika. Asadar, ne vedem Sambata, 26 iulie 2008, orele 13:00-18:00 la magazinul La Pas (Str. Rascoala 1907 , Nr. 27) din Constanta!

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri