Setari Cookie-uri

Castiga hainute Kinga Varga!

Sambata, 26 iulie 2008, orele 13:00-18:00 va invitam pe toti la un eveniment de exceptie: intalnirea cu Kinga Varga in cadrul campaniei Defineste-ti stilul prin feminitate alaturi de Kinga Varga.

Update: Din pacate, din pricina unor evenimente nepravazute, intalnirea din aceasta Sambata cu Kinga a fost anulata. Castigatoarele vor fi anunte pe email despre modul in care pot intra in posesia premiului

Sambata, 26 iulie 2008, orele 13:00-18:00
va invitam pe toti la un eveniment de exceptie: intalnirea cu Kinga Varga in cadrul campaniei “Defineste-ti stilul prin feminitate alaturi de Kinga Varga”.

Campania “Defineste-ti stilul prin feminitate, alaturi de Kinga Varga” este prima campanile din Romania care adduce in prim plan relatia directa dintre un designer vestimentar si publicul sau. Intalnirea cu designerul vestimentar va fi una neformala, cu prilejul careia veti avea ocazia sa stati de vorba cu Kinga, sa primiti sfaturi si sa va distrati.

kinga varga Evenimentele se vor desfasura pe parcursul urmatoarelor doua luni in Constanta, Mamaia si Bucuresti. Primul, cel din Constanta se va desfasura Sambata, 26 iulie 2008, la magazinul La Pas (Str. Rascoala 1907 , Nr. 27) din Constanta. Kudika si Kinga Varga va vor astepta acolo pentru a va premia si pentru a va oferi reduceri. Iata cum:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.