Setari Cookie-uri

Parfum cu senzor!

SC Johnson a lansat Glade SenseSpray pulverizator automatic, primul si unicul odorizant automat care iti improspateaza locuinta in mod inteligent: dotat cu senzor de miscare, Glade SenseSprayTM pulverizator automatic iti simte prezenta in camera si actioneaza imediat, pulverizand un parfum proaspat si revigorant.

Iti plac parfumurile ambientale pentru ca iti personalizeaza locuinta si te fac sa te intorci cu placere acasa. Modelele clasice iti ofera un control scazut, pulverizand parfumul la intervale regulate de timp, indiferent daca te afli sau nu acasa. In schimb, Glade® Sense&SprayTM pulverizator automatic iti ofera cea mai confortabila solutie de improspatare a aerului, mentinand ambianta placuta a locuintei cu un efort minim din partea ta.

Design-ul placut si dimensiunile reduse iti permit sa plasezi odorizantul Glade® Sense&SprayTM pulverizator automatic oriunde, ca obiect de decor.

Incepand din luna iulie, cauta in magazine noul Glade® Sense&SprayTM pulverizator automatic in variantele de parfum ale aparatului Lilly of the Valley si Clean Linen, iar apoi reimprospateaza-ti locuinta cu una din cele trei rezerve aromate oferite de Glade: Magnolia & Vanilla, Lilly of the Valley sau Clean Linen.

Preturi recomandate:
31,58 RON – aparatul
11,92 RON - rezerva




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.