Setari Cookie-uri

Cluburi si petreceri la mare

A sosit si ziua pe care ai asteptat-o o vara intreaga: pleci in concediu si nimic nu iti poate strica buna dispozitie. Daca ai ales sa iti petreci vacanta pe litoralul romanesc, cu siguranta iti doresti sa afli care sunt cele mai in voga localuri din fiecare statiune.

Office: un alt club luxos de pe litoral care ii face concurenta lui Bamboo.

Intrarea costa 30 de lei, iar avantajul acestui club este ca partial se afla in aer liber. Si in Office intalniti acelasi gen de oameni ca la Bamboo, muzica este asemanatoare, dar atmosfera este mai speciala, mai animata in acest club.

Pentru fanii muzicii house exista un loc special amenajat doar pentru ei: clubul Gossip.
Intrarea costa 20 de lei, dar daca are loc vreun eveniment la care sunt invitati DJ renumiti, preturile pornesc de la 50 de lei.

Cei care frecventeaza acest club sunt tineri cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani.

Costinesti:

In cea mai renumita pentru tineri, exista 2 discoteci care si-au pastrat ani la randul titlul de cele mai populare locuri pentru disctractii de calitate: Ring si Tineretului.

Intrarea este 20 de lei, dar daca iti procuri in timpul zilei bratari poti plati doar jumatate din pretul intreg. O bere costa 10 lei, iar un suc doar 5 lei.

Daca te numeri printre primii 200 care sosesc in club, intrarea este gratuita.

Vama Veche:

A devenit in ultimele sezoane de vara un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, gen Costinesti, dar si datorita preturilor reduse pentru cazare si masa. In Vama Veche, distractia isi are locatia exact in inima plajei. Aici e plin de terase unde se poate bea o bere rece sub o umbrela la adapost de caldura de afara. Tot aici nebunia e in toi si seara sub semnul muzicii de calitate. Concertele din Vama Veche sunt de asemenea un motiv de distractie si bucurie pentru cei care iubesc acest loc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.