Setari Cookie-uri

Vacantele vedetelor

Ador sa vina vara pentru ca in acest scurt interval de timp, toti paparazzi se dau peste cap sa surpinda cat mai multe vedete in vacanta, unde merg si ei ca toti oamenii pentru a se relaxa si a-si incarca bateriile.

Pentru poza, click aici

In aceasta vara, numeroase vedete au ales ca destinatie Mexicul. Printre ele se numara:

jennifer Aniston Jennifer Aniston a mers impreuna cu deja fostul ei iubit, John Mayer in vacanta in Mexic, si le-au permis paparazzilor, pentru prima oara de la inceputul relatiei lor, sa ii fotografieze impreuna.
Pentru poza, click aici

Dupa ce a pierdut custodia copiilor ei si a fost obligate sa ii plateasca fostului sot o pensie alimentara de 20.000 $ lunar, Britney Spears si-a facut bagajele si a plecat sa se relaxeze in Mexic. Pentru ca este tinta preferata a paparazzilor, acestia nu au lasat-o in pace nici macar in vacanta si au spionat-o pas cu pas.
Pentru poza, click aici

La inceputul verii, Fergie si-a luat pretiosul iubit, actorul Josh Duhamel, si a plecat cu el in Mexic. Cei doi au fost insotiti de mai multi prieteni, iar activitatea preferata a lui Fergie in aceasta vara a fost sa picteze.
Pentru poza, click aici

Actrita din “Anatomia lui Grey”, Katherine Heigl, si-a petrecut luna de miere in Mexic, in decembrie. Impresionata de peisaje exotice, vedeta a revenit la inceputul verii in Mexic, impreuna cu sotul si cativa prieteni apropiati.
Pentru poza, click aici

Mama, fiica, designerul Marc Jacobs si sotul sau au insotit-o pe celebra Kate Moss intr-o vacanta in Mexic. Au facut plaja, s-au plimbat cu yachtul, Kate Moss a facut din nou topless, au baut, au dansat, intr-un cuvant: o vacanta reusita.
Pentru poza,click aici

Desi Rihanna sustine ca intre ea si Chris Brown nu e nmic mai mult decat o stransa relatie de prietenie, paparazzi i-au surprins pe cei doi cantareti in ipostaze intime pe o plaja din Barbados. Vedetele au refuzat, din nou, sa comenteze in vreun fel relatia lor, lasandu-ne pe noi toti sa ne imaginam ce vrem.
Pentru poza, click aici
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.