Setari Cookie-uri

WALL E

Cum ar fi daca omenirea ar pleca de pe Pamant si cineva ar uita sa deconecteze ultimul robot ?

Cum ar fi daca omenirea ar pleca de pe Pamant si cineva ar uita sa deconecteze ultimul robot ?

Iata premiza uimitoare, bizara, de la care pleaca noua comedie extraordinara de animatie realizata de Disney Pixar si derulata in spatiu: “WALL E.” Un film plin de umor, duiosie, fantezie si emotie, “WALL E” isi poarta publicul intr-o remarcabila calatorie prin toata galaxia, demonstrand inca o data maiestria cu care Pixar creeaza lumi noi si stabileste noi standarde pentru a oferi povesti fascinante, personaje care evolueaza, muzica incredibila si animatie generata pe computer, cu ajutorul celor mai performante tehnologii existente.

Derulat intr-o galaxie nu foarte indepartata, “WALL E” este o comedie originala, incitanta, despre un robot foarte tenace. Dupa sute de ani in care a stat singur, facand ceea ce a fost construit sa faca, WALL E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class) isi gaseste un nou tel in viata (pe langa colectia sa de flecustete) cand intalneste un robot de cautare elegant, pe nume EVE (Extra-terrestrial Vegetation Evaluator). EVA isi da seama ca, fara sa vrea, WALL E a gasit cheia viitorului planetei si se napusteste inapoi in spatiu, ca sa le raporteze oamenilor descoperirile sale. Acestia o asteapta cu nerabdare la bordul luxoasei navete spatiale “Axioma”, sperand sa afle ca se pot intoarce acasa in siguranta. Pe de alta parte, insusi WALL E o urmareste pe EVA prin toata galaxia si pune in miscare una dintre cele mai incredibile aventuri comice derulate vreodata pe marele ecran.

In uluitoarea sa calatorie prin univers, in viitorul de peste 800 de ani, WALL•E este insotit de o multime hilara de personaje: un gandac care e animalul lui de companie si o intreaga echipa curajoasa de roboti defecti si inadaptati. Al noualea film de lung metraj de la Disney si Pixar Animation Studios, “WALL E” vine dupa cel mai recent triumf al studiourilor, “Ratatouille,” care a castigat Oscarul pentru “Cel mai bun lung metraj de animatie”, a cules cele mai bune cronici dintre toate filmele lansate in 2007 si a fost un succes de box-office in toata lumea. Incasarile totale obtinute la nivel mondial pentru al optulea lung metraj Pixar se ridica la uluitoarea suma de 4,3 miliarde de dolari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.