Setari Cookie-uri

25 de teste psihologice pentru a te cunoaste mai bine!

Revista Felicia a revenit in 11 septembrie cu un nou ghid practic destinat femeilor preocupate de intelegerea propriei personalitati. Teste psihologice pentru a te cunoste mai bine, apartinand lui Gilles DAmbra, psihosociolog francez cu o experienta recunoscuta n domeniul evaluarii personalitatii si autoarea mai multor carti de success pe acest profil.

Sa te cunosti cat mai bine din punct de vedere afectiv, spiritual, psihic si chiar fizic poate fi un veritabil atu în viata cotidiana. Cine esti tu cu adevarat? Ce te stimuleaza în viata? Esti facuta pentru a fi fericita? Ce fel de prietena esti? Stii sa faci sansa sa-ti surada? Esti capabila de pasiune? Ai un al saselea simt? Cartea incearca sa te ajute sa iti raspunzi singura la aceste intrebari si sa afli care este profilul tau, prin 25 de teste incitante si provocatoare prin care iti poti explora sufletul si analiza relatiile cu ceilalti.

Pretul pachetului revista + cartea “Teste psihologice” este de 7 lei si este disponibil din 11 septembrie odata cu aparitia numarului 114 al revistei Felicia.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.