Setari Cookie-uri

Top vedete ciufulite

Te trezesti de dimineata si constati ca suvita aceea din varful capului nu vrea nicicum sa stea intr-o bucla perfecta, nici macar dupa o ora de styling, produse si diverse tehnici. Sau te duci la coafor si ceri un bob chic pana la umeri, dar, tot dupa o ora de styling, produse si tehnici, te trezesti cu o tunsoare asimetrica, in scari si pana la urechi. Nu te panica, nu ti se intampla numai tie li se intampla si vedetelor!

Te trezesti de dimineata si constati ca suvita aceea din varful capului nu vrea nicicum sa stea intr-o bucla perfecta, nici macar dupa o ora de styling, produse si diverse tehnici. Sau… te duci la coafor si ceri un bob chic pana la umeri, dar, tot dupa o ora de styling, produse si tehnici, te trezesti cu o tunsoare asimetrica, in scari si… pana la urechi. Nu te panica, nu ti se intampla numai tie – li se intampla si vedetelor!

Britney Spears a avut o multime de peripetii cu podoaba capilara: a fost blonda, satena, cheala, apoi cu peruca roz, ciufulita, cu ciucur in varful capului si mai nou… cu extensii blonde si foarte vizibile. Pentru poza, click aici. Desi pe scena Britney arata aproape perfect (dupa interventiile indelungi ale stilistilor), atunci cand e surprinsa de paparazzi, Britney insista sa prezinte un par lung si fals, desi expertii o sfatuiesc sa isi accepte noul par scurt si sa opteze pentru o tunsoare scurta si moderna.

Pe 7 septembrie, Hollywood-ul a gazduit Video Music Awards, un eveniment care a unit pe covorul rosu zeci de artisti, toalete extravagante si… frizuri neobisnuite (sau nereusite). Rihanna a fost una din artistele care nu a socat prin tinuta aleasa, ci prin coafura traznita (si criticata ulterior): scurt si ridicat, cu un mot blond platinat pe fond negru. Pentru poza, click aici.

Credeati ca doar Andreea Marin isi poarta bigudiurile pe cap in plina strada? Li se intampla si vedetelor internationale! Desi sunt permanent urmarite si fotografiate de zeci de paparazzi, Fergie si Christina Aguilera nu se rusineaza sa mearga la repetitii sau la plimbare cu bigudiurile in varful capului. Pentru poze, click aici!

Pentru cantareata Amy Winehouse, “bad hair day” inseamna propria imagine. Ce se gaseste pe capul artistei? Un coc negru (si aparent incalcit) care e tot mai voluminos de fiecare data cand o vedem. Ce o sfatuiesc stilistii pe Amy? Sa revina la vechiul ei look: un corp sanatos si cu forme, aspect ingrijit si par lung, drept si pieptanat. Pentru poza, click aici!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.