Setari Cookie-uri

Top vedete ciufulite

Te trezesti de dimineata si constati ca suvita aceea din varful capului nu vrea nicicum sa stea intr-o bucla perfecta, nici macar dupa o ora de styling, produse si diverse tehnici. Sau te duci la coafor si ceri un bob chic pana la umeri, dar, tot dupa o ora de styling, produse si tehnici, te trezesti cu o tunsoare asimetrica, in scari si pana la urechi. Nu te panica, nu ti se intampla numai tie li se intampla si vedetelor!

Victoria Beckham a dat startul tunsoarii bob acum mai bine de un an – intre timp, bobul a devenit una dintre cele mai solicitate coafuri, atat in randul celebritatilor (Katie Holmes, Eva Longoria, Paris Hilton), cat si printre noi. Acum cateva zile, Posh Spice a uimit printr-o noua coafura – nu, nu e vorba de un par lung si bogat prin aplicare de extensii, ci de o tunsoare… pixie. Pentru poza, click aici. Desi unii spun orice arata bine daca e purtat de Posh, cei mai multi sunt de parerea ca Victoria si-a cam patat reputatia de trendsetter cu o tunsoare care nu o avantajeaza deloc.

Celebrele gemene Olsen obisnuiau sa fie permanent zambitoare, pieptanate si aranjate – asta pana acum cativa ani, cand zvonurile legate de droguri si anorexie au inceput sa descrie pozele cu Mary-Kate Olsen. De la adolescenta angelica, Mary-Kate a trecut la un stil neingrijit si batranicios, insotit de un par ars si ravasit, pe cand sora ei, Ashley, arata la fel ca intotdeauna. Pentru poza cu gemenele Olsen, click aici!

Kelly Osbourne e competitia lui Britney Spears in materie de coafuri: amandoua au avut parte de o sumedenie de experimente stilistice, cateva potrivite, dar cele mai multe nereusite. Kelly a trecut de la roz ticlam la blond-alb (care se potrivea “de minune” cu tenul alb imaculat al cantaretei), sau de la negru valvoi la negru… si mai valvoi. In cazul lui Kelly, toate aceste coafuri si culori sunt accesorizate cu un machiaj la fel de turbat. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.